Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordhatok már magassarkút?...

Hordhatok már magassarkút? Elég a "idős" vagyok? :D

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, eddig nem érdekeltek a magassarkúk. Most se olyan eszeveszetten, de kíváncsi vagyok. Már nagyon sok osztálytársam hord. Nem ész nélkül állandóan akarom hordani,csak 1-2 alkalommal. még ilyenkor mondják az emberre hogy jajjj, ennyi idősen magassarkú? Mert nem tudom. :D Ja és egyébként marha fiús vagyok, csak a foci,autók,horgászat, játékok szóval smink nem nagyon jön szóba :)
2012. aug. 16. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha van egy szép nőies stílusod akkor egy 5-6 cm-es magassarkú jól nézhet ki. Ha kislányos vagy fiús vagy akkor nevetséges leszel benne.
2012. aug. 16. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Háhá elég vicces lenne ha körömcipőbe rúgnád a bőrt :D

hogyha 1-2 alkalom alatt azt érted, hogy iskolai ünnepélyekre évnyitó stb...-re vennéd fel akkor 15 évesen miért ne?!:O

2012. aug. 16. 23:30
 3/6 anonim válasza:
80%
Hogyha lányosan öltözködsz és a hajadat is lányosan hordod meg ilyenek akkor szerintem egyáltalán nem gáz.. Nembaj ha nem sminkelsz mert smink nélkül is lehetsz szép :)
2012. aug. 17. 00:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hordhatsz magas sarkút 15 évesen.
2012. aug. 17. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
hordhatod de akk ne fiús cuccokkal vedd fel
2012. aug. 17. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy hordhatsz! Ennyi idősen már lehet és senki nem fog ferde szemmel nézni rád! ;-)
2012. aug. 17. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!