Szerintetek 14 évesen hordhatok már magassarkút?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy magassarkú szandált, szerintetek hány éves kortól lehet hordani magassarkút?2012. júl. 11. 11:52
1/9 anonim válasza:
4-5 centis telitalpút már szerintem hordhatsz.
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
uugy birom amikor valaki irja: 4-5 cm magassarkut mar engednek!
ezeket a cipoket nem magassarkunak hivjak. mivel nem magasak. 4 centis sarka a legtobb ovis unneplos szandijanak.
amugy szerintem nem korfuggo de 14 alatt nem engednem igazi high-heelt. Szerintem a magassarkuban valo viselkedestol es a jarastol fugg. ugyanis van aki szinte elsore raerez a testtartasra es a jarasra tizenevesen mas pedig 30-40 evesen sem.
ha nem esel benne el es normalisan jarsz akkor en engednem. ;)
4/9 anonim válasza:
Én 14 évesen vettem az elsőt, 5-6 centis volt. Magas is volt, jó is volt, de nem az a hivalkodó, vastagabb fa sarka volt. Szerettem, kényelmes volt, és senki nem nézett rám rossz szemmel ez miatt.
5/9 anonim válasza:
Nekem a ballagó cipőm 11 centis (3 centi platform) cipő volt,előtte is hordtam magassarkút,tudok benne járni. Akkor hordasz amikor akarsz csak ne úgy menj benne mint egy tojósgalamb :D
6/9 anonim válasza:
hordhatsz, ez nem a kortól függ, mint ahogy előttem is írták :) én 14 évesen vettem az első magassarkúm (11 cm). azóta is csak az az egy van, nem hordom sokat :D
16/L
9/9 anonim válasza:
Èn 14 voltam az első 11 centis cipőmnél, nagyon sokat hordtam és azóta is tetszik és imàdom a magassarkúkat :) Vedd fel,biztos lesz egy pár klumaxoló aki majd nem helyesli a korod hallatán na de az utcán meg senki se tudja hogy mennyi vagy.. ha te jól érzed magad vedd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!