Szerintetek korai?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és nagyon tetszenek a színes (főleg a kék) blézerek. Szerintetek korai lenne, ha hordanám?
Valami fiatalosat szeretnék, nem olyan elegánsat. Ki is néztem egyet de sehol sem találom, szóval nem tudom megmutatni.
Ha tudtok mondani boltokat Pesten, akkor elnézek oda. 6000Ft alatt szeretnék.
Köszönöm a segítséget!:)
2012. aug. 12. 16:33
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem korai :D Viszont boltot nem tudok. Sorry :D
2/5 anonim válasza:
kínaiban mindig van. plusz most a h&m- ben is láttam rózsaszínt, szürkét... :)
3/5 anonim válasza:
Hogy korai? :D
Ha korodat ézve, nem vészes, csak fiatalosabb darabot válassz, és ne túl elegáns cuccokkal párosítsd, mert úgy fpgsz kinézni, mint egy koravén stréber, azt meg gondolom nem szeretnéd. :D
Ha időre értve... akkor még elég korai felvenni. xD
Turi mindenhol tele van velük, elég jó áron ki lehet fogni jó darabokat, én ajánlom nézz be néhányba.
5/5 A kérdező kommentje:
Korban gondoltam hogy korai :D Köszönöm mindenkinek. Eszem ágában sem állt olyan elegánsabbat venni. Hozzáteszem nem is tetszenek :) Valami színes, fiatalosat szeretnék :)
2012. aug. 12. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!