Nagyon gáz ha tornacipőbe elmegyek a suliba ott meg átveszem a magassarkút (6cm-s) és amikor hazaindulok akkor átveszem a tornacipőt?
Hát őszintén kevés olyan szettet tudok elképzelni, amihez ugyanolyan jól passzol egy tornacsuka, és egy magassarkú is... az meg elég röhej szerintem...
Amúgy előbb tanulj meg járni a cipőben, 6 centi az nem is magas, megszokod. Én se hittem el, de mostmár ha kell simán rohangálok is egész nap magas cipőben. Addig lehet kicsit fájni fog a lábad, de valamit valamiért. Ha nem bírod a magasat, akkor meg minek erőlteted ugye.
Sztem egyáltalán nem gáz! Az sokkal nagyobb gáz, amikor egy szál harisnyában a magassarkújukkal a kezükben flangálnak az utcán.
Mondjuk akkor már tényleg ne a suliban vedd át, hanem még a suli előtt a parkban, vagy pár utcával.
Egyáltalán nem gáz! Egyszer-egyszer szeret az ember csinosan öltözni a suliban is és ahhoz egy kis, 6cm-es magassarkú tökéletes. Ilyenkor pedig tényleg az a legokosabb megoldás ha átveszed (mondjuk célszerű úgy intézni, hogy a többiek ne lássák rajtad a másik cipőd).
Ha biztosan tudsz magassarkúban járni, nem imbolygósak a lépéseid, akkor ne szenvedj benne a hazaúton is, ne törje föl fölöslegesen a lábad. Ha meg még nem megy teljesen tökéletesen akkor is inkább otthon gyakorolj, ne mikor a busz után kell futnod.
Mellesleg rengeteg olyan ruha összeállítás van, amihez passzol a kis magassarkú meg a lapos talpú balerina cipő is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!