Ki az aki rajtam kívül,14-15 évesen így öltözködik?
14 éves vagyok, hordok magassarkút, cicanadrágot, néha szoknyát, festem a hajamat, sminkelem magam (szemhéjtus,szempillaspirál,alapozó,púder), kicsit dekoltáltabb felsőket hordok, és szeretek jól kinézni..
ezzel énvagyok egyedül? :| xdd
Kérdés az, hogy a szülők miért engedik ezt? Sőt mondok jobbat: láttam szülőt, aki elvitte műkörmöt csináltatni a 13 éves lányát.
Most komolyan ezt miért kell? Miért nem lehet gyerek a gyerek, miért kell belőlük mini felnőtteket csinálni? Nem vagyok az a túl konzervatív ember, de normális szülő nem engedi a tini kölykének, hogy úgy járjon, mint egy 20 éves. Sokszor a szülő agyával is baj van, és sajna egyre több az ilyen.
televagyok pattanással. azért kell xdd amúgy ha alapvetően szép, sima bőröm lenne..tuti nemsminkelném magamat..
nekem is volt műkörmöm..de csak most nyárra..mert rágtam..de nem hosszú, hanem egy pici sima francia..ennyi:)
oke, a koromragas miatti mukormot megertem. a sminkelest csak az alapozoig (es a szempillasprilaig, esetleg a tusig), de! a bort lehet kezelni, borradirral, tonikokkal, stb. ha pedig nagyon durva a helyzet, edesanyadnak biztos volna annyi esze, hogy elvisz borgyogyaszhoz.
na most. magyarazd ki akkor a magassarku cipot, a hajfestest es a dekoltaltabb felsoket. mert erre igazabol ertelmes valasz nincs... sajanlom ha megbantottalak, de ez engem kicsit felhuz.
a hajfestést egyszerűen azért mert gyűlöltem az eredeti hajszínemet. barnás vöröses szőkés volt. nagyon ronda :|
a magassarkút azért hordom, mert 157 cm vagyok..és nagyon utálok kicsilenni, és tetszik is :) dekoltáltabb felsőt meg nem vennék fel, ha nemlenne mit "kirakni".
lepontozhattok, nemérdekel:)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a kérdezőt nem lehet lepontozni
(félre ne értsd, nem azért, mert igazat adunk neked, de így alkották meg a gyik-et)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!