Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki az aki rajtam kívül,14-15...

Ki az aki rajtam kívül,14-15 évesen így öltözködik?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, hordok magassarkút, cicanadrágot, néha szoknyát, festem a hajamat, sminkelem magam (szemhéjtus,szempillaspirál,alapozó,púder), kicsit dekoltáltabb felsőket hordok, és szeretek jól kinézni..

ezzel énvagyok egyedül? :| xdd

2012. aug. 8. 18:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kérdés az, hogy a szülők miért engedik ezt? Sőt mondok jobbat: láttam szülőt, aki elvitte műkörmöt csináltatni a 13 éves lányát.

Most komolyan ezt miért kell? Miért nem lehet gyerek a gyerek, miért kell belőlük mini felnőtteket csinálni? Nem vagyok az a túl konzervatív ember, de normális szülő nem engedi a tini kölykének, hogy úgy járjon, mint egy 20 éves. Sokszor a szülő agyával is baj van, és sajna egyre több az ilyen.

2012. aug. 9. 22:22
 22/25 A kérdező kommentje:

televagyok pattanással. azért kell xdd amúgy ha alapvetően szép, sima bőröm lenne..tuti nemsminkelném magamat..

nekem is volt műkörmöm..de csak most nyárra..mert rágtam..de nem hosszú, hanem egy pici sima francia..ennyi:)

2012. aug. 10. 01:21
 23/25 anonim ***** válasza:

oke, a koromragas miatti mukormot megertem. a sminkelest csak az alapozoig (es a szempillasprilaig, esetleg a tusig), de! a bort lehet kezelni, borradirral, tonikokkal, stb. ha pedig nagyon durva a helyzet, edesanyadnak biztos volna annyi esze, hogy elvisz borgyogyaszhoz.

na most. magyarazd ki akkor a magassarku cipot, a hajfestest es a dekoltaltabb felsoket. mert erre igazabol ertelmes valasz nincs... sajanlom ha megbantottalak, de ez engem kicsit felhuz.

2012. aug. 10. 09:07
 24/25 A kérdező kommentje:

a hajfestést egyszerűen azért mert gyűlöltem az eredeti hajszínemet. barnás vöröses szőkés volt. nagyon ronda :|

a magassarkút azért hordom, mert 157 cm vagyok..és nagyon utálok kicsilenni, és tetszik is :) dekoltáltabb felsőt meg nem vennék fel, ha nemlenne mit "kirakni".

lepontozhattok, nemérdekel:)

2012. aug. 11. 00:34
 25/25 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a kérdezőt nem lehet lepontozni

(félre ne értsd, nem azért, mert igazat adunk neked, de így alkották meg a gyik-et)

2012. szept. 18. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!