Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki az aki rajtam kívül,14-15...

Ki az aki rajtam kívül,14-15 évesen így öltözködik?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, hordok magassarkút, cicanadrágot, néha szoknyát, festem a hajamat, sminkelem magam (szemhéjtus,szempillaspirál,alapozó,púder), kicsit dekoltáltabb felsőket hordok, és szeretek jól kinézni..

ezzel énvagyok egyedül? :| xdd

2012. aug. 8. 18:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ha végigvonulsz az utcán a kis magassarkúdban és a kis dekoltált felsődben, akkor mindenki ribancnak fog gondolni! Nem rosszindulatból mondom, hanem komolyan. Egyébként pedig jó lenne, ha megfogadod a kortársad tanácsát (18:45): ne öltözz így. Nem egy fiatal lányt erőszakolnak meg emiatt (huszonéveseket is). Egy régi osztálytársamat 13 évesen kapták el az utcán, kora este és akkor világos volt. Szóval ne hidd azt, hogy k*rva nagy biztonságban vagy fényes nappal az utcán. Mert követni fognak.

De te tudod. Aztán ne gyere fel ide gyik-re sírni, hogy "hogy mondjam el a szüleimnek, hogy megerőszakoltak?" kérdéssel.

2012. aug. 8. 19:11
 12/25 anonim ***** válasza:
6%
Minek kell lerib@ncozni ezt a lányt?? -.-" Nem is ismeritek attól,hogy ő még ilyet hord nem lesz rib@n! Lehet, hogy igazából meg tök jó fej meg lehet,hogy tetszene nektek! Senki nem rib@nc aki így öltözik, de aki b@szik fűvel-fával na az a rib@nc!! Amúgy nem te vagy ezzel egyedül rajtad kívül még sok más is hord ilyet:) 13/L
2012. aug. 8. 19:14
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos elég sokan így öltöznek a te korodban,nem vagy egyedül.
2012. aug. 8. 19:16
 14/25 anonim ***** válasza:
nem vagy egyedul, de ne csodalkozz, ha nem vesznek emberszamba a fiuk.
2012. aug. 8. 19:20
 15/25 anonim ***** válasza:
31%

a fiútesóm is 14 éves és fekete cicanadrágot hord tunikával

17L

2012. aug. 8. 19:20
 16/25 anonim ***** válasza:

én is így öltözködöm!!

ja.... ööö.... én nem esek az intervallumba, 22 vagyok

2012. aug. 8. 20:43
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Minden 10. kiscsaj így néz ki. Én nem tudom mi ütött belétek, de nekünk 14 évesen tökéletesen jó volt a sport cipő is. Nem vagyok olyan öreg, de mondok jobbat, mikor mi voltunk 12-15 évesek akkor nagyban ment a haspóló, persze mindenki extravagánsnak tartotta magát, de olyan tucatok voltunk hogy csak na. Hajfestés meg a smink meg álom volt.

Nem értem miért jó 14 évesen 20nak öltözni, aztán meg csodálkoztok, hogy nem kívánatos emberkék szólongatnak le, meg le tiniqurvázzák az embert, mert ebben a korban ez az öltözködés egyáltalán nem normális.

Elhiszem, hogy csinosak akartok lenni, de nem ez az útja. Tudod van az a mondás, hogy a kevesebb néha több, na meg nem értem mit akar a többség a mély dekoltázzsal mikor nincs mit kitenni, mert a 70A-s pushup is lötyög rajtuk.

2012. aug. 8. 22:20
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Én. Kivéve a sminket , hajfestéket , kivágott pólót, a magassarkút (azaz azt ünnepségre igen) és a szeretek jól kinézni kijelentést , mert rohadtul nem érdekel ki mit gondol.De hordok tüll aljú kockás szoknyát meg néha farmerszoknyát is (csak ne legyen ki belőle a seggem , mert nem vagyok ribi) , meg cicanadrágot is.Szóval 2 az nyert.
2012. aug. 8. 22:44
 19/25 anonim ***** válasza:
Ja és nem téged ribiztelek le.Gondolom , hogy nem olyan szoknyát hordasz amiből ki van még a bugyid is.Utolsó voltam.
2012. aug. 8. 22:49
 20/25 anonim válasza:
Hát valószínüleg meg van rá az okod amiért 14 évesen 5 tonna kenceficét raksz magadra. Nem baj. Szerintem a haj festést hagyd a francba.
2012. aug. 9. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!