Ki az aki rajtam kívül,14-15 évesen így öltözködik?
14 éves vagyok, hordok magassarkút, cicanadrágot, néha szoknyát, festem a hajamat, sminkelem magam (szemhéjtus,szempillaspirál,alapozó,púder), kicsit dekoltáltabb felsőket hordok, és szeretek jól kinézni..
ezzel énvagyok egyedül? :| xdd
Pedig ha végigvonulsz az utcán a kis magassarkúdban és a kis dekoltált felsődben, akkor mindenki ribancnak fog gondolni! Nem rosszindulatból mondom, hanem komolyan. Egyébként pedig jó lenne, ha megfogadod a kortársad tanácsát (18:45): ne öltözz így. Nem egy fiatal lányt erőszakolnak meg emiatt (huszonéveseket is). Egy régi osztálytársamat 13 évesen kapták el az utcán, kora este és akkor világos volt. Szóval ne hidd azt, hogy k*rva nagy biztonságban vagy fényes nappal az utcán. Mert követni fognak.
De te tudod. Aztán ne gyere fel ide gyik-re sírni, hogy "hogy mondjam el a szüleimnek, hogy megerőszakoltak?" kérdéssel.
a fiútesóm is 14 éves és fekete cicanadrágot hord tunikával
17L
én is így öltözködöm!!
ja.... ööö.... én nem esek az intervallumba, 22 vagyok
Minden 10. kiscsaj így néz ki. Én nem tudom mi ütött belétek, de nekünk 14 évesen tökéletesen jó volt a sport cipő is. Nem vagyok olyan öreg, de mondok jobbat, mikor mi voltunk 12-15 évesek akkor nagyban ment a haspóló, persze mindenki extravagánsnak tartotta magát, de olyan tucatok voltunk hogy csak na. Hajfestés meg a smink meg álom volt.
Nem értem miért jó 14 évesen 20nak öltözni, aztán meg csodálkoztok, hogy nem kívánatos emberkék szólongatnak le, meg le tiniqurvázzák az embert, mert ebben a korban ez az öltözködés egyáltalán nem normális.
Elhiszem, hogy csinosak akartok lenni, de nem ez az útja. Tudod van az a mondás, hogy a kevesebb néha több, na meg nem értem mit akar a többség a mély dekoltázzsal mikor nincs mit kitenni, mert a 70A-s pushup is lötyög rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!