Ki az aki rajtam kívül,14-15 évesen így öltözködik?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, hordok magassarkút, cicanadrágot, néha szoknyát, festem a hajamat, sminkelem magam (szemhéjtus,szempillaspirál,alapozó,púder), kicsit dekoltáltabb felsőket hordok, és szeretek jól kinézni..
ezzel énvagyok egyedül? :| xdd
2012. aug. 8. 18:38
1/25 anonim válasza:
Én csak a festetést, és a dekoltáltabb felsőket hagynám ki. A többi nem gond. :)
2/25 anonim válasza:
Kb. az összes 14-15 éves lány így öltözik.
5/25 anonim válasza:
Nekem nagyon nem ez a stílusom! És kérlek figyelj ide, iskolában ilyet nem szabad hordani, és az utcán is nagyon vigyázz, mert megerőszakolhat pár részeg, vagy kanos pasi! Kérlek fogad el a tanácsom, nem túl jó koravénnek tűnni, de a legfontosabb, hogy a nem kívánt férfiak érdeklődését kelted fel!
Légy óvatos!
14/L
6/25 anonim válasza:
dehogy te vagy egyedül, az összes ilyen kis tinip*csa így öltözködik. annyira nevetséges ahogy "nagylánynak" akartok kinézni. :D
7/25 A kérdező kommentje:
rosszindulatú kommentekre nemvagyok kiváncsi. :)
iskolában sokkal visszafogottabban öltözködöm :) azzal nincs gond:)
2012. aug. 8. 18:47
8/25 A kérdező kommentje:
ok. xd
2012. aug. 8. 18:47
9/25 A kérdező kommentje:
ribanc valaki nem ak inézete miatt lesz, ha nem a viselkedése miatt..
2012. aug. 8. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!