A nőies pasikat vagy a férfias pasikat szeretitek? (csak lányoknak)
egyértelműen férfias.
képeken elnézem az olyan embereket, mint pl. Brian Molko és tényleg nagyon szép is az a hapsi, de hosszú távon nem tudnám elképzelni magam egy hozzá hasonló mellett.
szeretem magam biztonságban érezni egy pasi mellett és ehhez az is hozzájárul, hogy mennyire férfias.
22/L
a nőies pasik sokkal érzékibbek
tudják mikor és hol kell simogatni /és nem rámenősek/
21.L
Nem is értem, hogy ez hogy lehet egyáltalán kérdés, fura világban élünk. És még furább hogy többen is voltak akik a nőies pasikat preferálják, hát nem tudom. Szerintem meg egy férfi legyen tényleg férfias, külső és belső tulajdonságaiban, aki mellett nőnek érezhetem magam. Nem bántásból, de én agybajt kapok ettől a sok metroszexuális, feminin, hiper-szuper érzékeny és kifinomult "férfitól" akik manapság szaladgálnak az utcán. Én nem a fiatalabb korosztályhoz tartozom, talán ez lehet az oka hogy én még nem ebben a mai divathullámban nevelkedtem...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!