Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság már gáz az, ha egy...

Manapság már gáz az, ha egy 16 éves lány nem engedheti meg magának, hogy a legújabb ruhákat a legdrágább boltokban vásároljon? (inkább 14-16 évesek válaszait várom, de az sem baj, ha felnőtt ember ír)

Figyelt kérdés
Anyum munkanélküli, csak apum dolgozik, ő havonta 180ezret hoz haza. DE! Ez elmegy a rezsire, meg a többi számlára, így marad kb. 40ezer ft, kajára inkább. (Budapesten élünk, hárman vagyunk) Az osztálytársaim pedig cikiznek emiatt (is), és hogy nincs meg a legújabb Zara-szerzemény. Örülök, ha havonta vehetek magamnak egy ruhadarabot a turkálóból, vagy egy 300 ft-os körömlakkot. Nem engedhetem meg, hogy ilyen helyeken vásároljak, míg ők Bershka, Pull & Bear, Zara. Nagyon rosszul esnek a szavak, amiket hozzám vágnak, persze ott van bennem a féltékenység, ezt bevallom... Mindenhol azt hallom, hogy dehogy gáz, közbe mégis lenéznek, s nem is járok elit iskolába.
2012. aug. 8. 10:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Szia!!:)

Ne keseregj,mert biztos lesz még jobb is. Ha tudsz,rakj el pénzt,és vegyél egy-két dolgot turiban(de csak jót) vagy leárazásokon(amik nagyobbak). Egyébként nekem sincs egy gardróbnyi ruhám,legtöbbjük leárazásokról van. Ja,és szerintem nem gáz,mert van nagyon sok olyan ember,akinek még annyi ruhája sincs,mint neked,és lehet enni sincs pénzük.

15/l

2012. aug. 8. 16:37
 22/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtató válaszokat. és légyszíves , ne itt veszekedjetek.
2012. aug. 8. 16:37
 23/29 anonim ***** válasza:

végignéztem,volt egy szabad órám. EGY SINCS! :) nem azért adok ki súlyos pénzeket.

rosszakat fogtál ki, dupla annyiba kerülő platform cipőmbe 2 percig tudok meglenni, catwalkban pedig órákat.

2012. aug. 8. 16:54
 24/29 anonim ***** válasza:

kérdezönek üzenem

hogy gyüjtsön pénzt és várja a leárazásokat és ott vegyen magának valot ,vagy egy jó turiba is elmehet,és elhiszem hogy bánto dolgokat tudnak mondani ,de nem kell meghallani ,

2012. aug. 15. 19:47
 25/29 anonim ***** válasza:

Ne keverjuk a dolgokat. Igen keves az a 16 eves aki ilyeneket megengedhet maganak. Olyan mar inkabb akad, akinek a SZULEI MEGENGEDHETIK hogy ilyeneket vasaroljon.

Teccikerteni?

2014. máj. 9. 09:00
 26/29 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz. Figyelj azért gondolom hogy nem az a régi melegítőben flangáló csaj vagy. Ne foglalkozz velük, inkább koncentrálj a jegyeidre. Hidd el,ha csupa ötös jegyeid vannak akkor nem a ruháid lesznek a fő téma veled kapcsolatban.
2014. dec. 23. 14:19
 27/29 anonim válasza:
Egyátalán nem az. Kevesebb pénzből nyilván nem telik ilyesmikre, ha nem lennének ilyen buták megértenék. Nekem az ilyen helyzet inkább okot adna arra hogy jól tanuljak h találjak egy jól fizető munkát h a lányomnak ne kelljen ilyeneket kérdezgetnie a neten..
2017. júl. 12. 22:52
 28/29 anonim válasza:

Szia,

Már elég régi a kérdésed de mindenképp kel írnom hozzá.

Azóta eltelt 7 év, és te 23 lettél. Biztos vagyok benne, hogy másképp gondolod ezeket a dolgokat és más gondolom magadnak keresed meg a havi kiadásaidat.

Ha tartod ezekkel a sznob emberekkel a kapcsolatot (bár remélem nem) most ők hol tartanak? Boldogok? Anyuci apuci előre tolta őket? A saját pénzüket is úgy költik mint 7 éve a szüleiket?

Vagy meg mindig a szülők támogatnak egy 23 éves munkakepes fiatalt?

Ne foglalkozz velük!

Soha de soha ne nézd azt ami másnak van hanem a saját életedre, a sikereidre koncentrálj. Ne törődj bele a kevés pénzbe, tegyél érte hogy több legyen, ne törődj bele

2019. júl. 6. 09:00
 29/29 anonim válasza:

Szia,

Már elég régi a kérdésed de mindenképp kel írnom hozzá.

Azóta eltelt 7 év, és te 23 lettél. Biztos vagyok benne, hogy másképp gondolod ezeket a dolgokat és más gondolom magadnak keresed meg a havi kiadásaidat.

Ha tartod ezekkel a sznob emberekkel a kapcsolatot (bár remélem nem) most ők hol tartanak? Boldogok? Anyuci apuci előre tolta őket? A saját pénzüket is úgy költik mint 7 éve a szüleiket?

Vagy meg mindig a szülők támogatnak egy 23 éves munkakepes fiatalt?

Ne foglalkozz velük!

Soha de soha ne nézd azt ami másnak van hanem a saját életedre, a sikereidre koncentrálj. Ne törődj bele a kevés pénzbe, tegyél érte hogy több legyen, ne törődj bele a kevés fizetéses gyári munkába. Valahol elkell indulni. Mindig azt csináld ami neked a legjobb.

Ezek nagyon fontos dolgok az életedben csak így leszel boldog, nem a pénztol.

2019. júl. 6. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!