Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság már gáz az, ha egy...

Manapság már gáz az, ha egy 16 éves lány nem engedheti meg magának, hogy a legújabb ruhákat a legdrágább boltokban vásároljon? (inkább 14-16 évesek válaszait várom, de az sem baj, ha felnőtt ember ír)

Figyelt kérdés
Anyum munkanélküli, csak apum dolgozik, ő havonta 180ezret hoz haza. DE! Ez elmegy a rezsire, meg a többi számlára, így marad kb. 40ezer ft, kajára inkább. (Budapesten élünk, hárman vagyunk) Az osztálytársaim pedig cikiznek emiatt (is), és hogy nincs meg a legújabb Zara-szerzemény. Örülök, ha havonta vehetek magamnak egy ruhadarabot a turkálóból, vagy egy 300 ft-os körömlakkot. Nem engedhetem meg, hogy ilyen helyeken vásároljak, míg ők Bershka, Pull & Bear, Zara. Nagyon rosszul esnek a szavak, amiket hozzám vágnak, persze ott van bennem a féltékenység, ezt bevallom... Mindenhol azt hallom, hogy dehogy gáz, közbe mégis lenéznek, s nem is járok elit iskolába.
2012. aug. 8. 10:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

nem foglak 7es lepontozni, de te tudod miről beszélsz?

az összes cuccod kinai, max indonéz

nézd csak meg a cimkéket

szerinted hogy gyártják a kinaiak a cuccokat?

rendelsz 60000 darabot, ők meg 100 ezer alatt nem gyártanak semmit, ergo megy tovább a gyártás, max nem azzal a cimkével

a számodra márkás gyártó meg annyit tesz hogy rányalja a cimkéjét

tényleg nem kinai cuccokban jársz

2012. aug. 8. 11:30
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem gaz, de sztem ne kinaiban vasarolj mert nem er semmit inkabb tegyel mindig felre egy kis penzt es vard meg a amig learazas lesz persze nem a legdragabb boltokban.
2012. aug. 8. 11:36
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

7-es

"deichmannos cipőm gynegéd a lábamhoz" no most skizó állapotba kerültem

mert ezek szerint te sem vagy márkab*zi sznob, akinek nem jó egy cipő 20k alatt

deichman-ban sosem mertem cipőt venni, mert csak 3-5k, szal akkor én vagyok a sznob (mert én csak márkás cipőt veszek, és abból sem akármit, -de nem suprat!)

2012. aug. 8. 11:36
 14/29 anonim ***** válasza:
8-as? inkább ide a más faszával veri a csalánt illik
2012. aug. 8. 11:38
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
ez csak a fiataloknál van így! vicc amit művelnek. az ember ezt 18 éve korára kinövi, ha nem akkor szimplán idióta marad élete végéig
2012. aug. 8. 11:39
 16/29 anonim ***** válasza:
46%

Anyukámmal hatalmas szerencsém van :)

11: írtam márkát,hogy hol vásárolok? nem,nem is fogok,mert nem kenyerem a dicsekvés, de 100% ,hogy nem az van bele írva egyik ruhámba se,hogy made in china.

13: most egy egyszerű balerinacipőn nem akarok márkázni.de jóval több volt mint 5 :) sőt platformom soha nem volt ilyen kényelmes,mint a deichmannos catwalk :)

2012. aug. 8. 12:05
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Legyél kreatív :) Nem pénzfüggő a stílus. Járd a turikat, tanulj meg varrni, jobb és egyedibb cuccaid lesznek mint nekik :D
2012. aug. 8. 13:25
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz. A fejemet fogom, mekkora idióta osztálytársaid vannak, pedig az enyémek is megérik a pénzüket. Ne felejtsd el, hogy nem ők tehetik meg, hogy megvegyék a ruhákat, hanem a szüleik. Majd akkor kérkedjenek vele, ha ők keresik meg a cuccra a pénzt, dehát büdös a munka, mint tudjuk.

Nyugodtan menj kínaiba, turiba, outletekbe, hordjál olyat cuccot, ami neked tetszik. Sosem költenék egy pólóra 7000 ft-ot meg nadrágra 6-7000 ft-ot, mert az menő... Mekkora idióta libák. Mégha olyan nagy márkák lennének :D A Zara nem egy Chanel, hogy lehessen kérkedni vele.

2012. aug. 8. 14:32
 19/29 anonim ***** válasza:

7.es!

Nekem 2 Deichmann-os Catwalk platform cipőm van és mindegyik k*rva kényelmetlen! Sőt vettem ott egy alacsony telitalpú fekete cipőt, az is töri a lábam pedig már vagy 1,5 éves! Nem a Deichmann-nal kéne pedálozni, mert kinézetre van 1-2 jó, de kényelemre csapnivalóak.

2012. aug. 8. 16:26
 20/29 anonim ***** válasza:
akkor nézd végig 16-os, meg fogsz lepődni
2012. aug. 8. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!