Manapság már gáz az, ha egy 16 éves lány nem engedheti meg magának, hogy a legújabb ruhákat a legdrágább boltokban vásároljon? (inkább 14-16 évesek válaszait várom, de az sem baj, ha felnőtt ember ír)
nem foglak 7es lepontozni, de te tudod miről beszélsz?
az összes cuccod kinai, max indonéz
nézd csak meg a cimkéket
szerinted hogy gyártják a kinaiak a cuccokat?
rendelsz 60000 darabot, ők meg 100 ezer alatt nem gyártanak semmit, ergo megy tovább a gyártás, max nem azzal a cimkével
a számodra márkás gyártó meg annyit tesz hogy rányalja a cimkéjét
tényleg nem kinai cuccokban jársz
7-es
"deichmannos cipőm gynegéd a lábamhoz" no most skizó állapotba kerültem
mert ezek szerint te sem vagy márkab*zi sznob, akinek nem jó egy cipő 20k alatt
deichman-ban sosem mertem cipőt venni, mert csak 3-5k, szal akkor én vagyok a sznob (mert én csak márkás cipőt veszek, és abból sem akármit, -de nem suprat!)
Anyukámmal hatalmas szerencsém van :)
11: írtam márkát,hogy hol vásárolok? nem,nem is fogok,mert nem kenyerem a dicsekvés, de 100% ,hogy nem az van bele írva egyik ruhámba se,hogy made in china.
13: most egy egyszerű balerinacipőn nem akarok márkázni.de jóval több volt mint 5 :) sőt platformom soha nem volt ilyen kényelmes,mint a deichmannos catwalk :)
Egyáltalán nem gáz. A fejemet fogom, mekkora idióta osztálytársaid vannak, pedig az enyémek is megérik a pénzüket. Ne felejtsd el, hogy nem ők tehetik meg, hogy megvegyék a ruhákat, hanem a szüleik. Majd akkor kérkedjenek vele, ha ők keresik meg a cuccra a pénzt, dehát büdös a munka, mint tudjuk.
Nyugodtan menj kínaiba, turiba, outletekbe, hordjál olyat cuccot, ami neked tetszik. Sosem költenék egy pólóra 7000 ft-ot meg nadrágra 6-7000 ft-ot, mert az menő... Mekkora idióta libák. Mégha olyan nagy márkák lennének :D A Zara nem egy Chanel, hogy lehessen kérkedni vele.
7.es!
Nekem 2 Deichmann-os Catwalk platform cipőm van és mindegyik k*rva kényelmetlen! Sőt vettem ott egy alacsony telitalpú fekete cipőt, az is töri a lábam pedig már vagy 1,5 éves! Nem a Deichmann-nal kéne pedálozni, mert kinézetre van 1-2 jó, de kényelemre csapnivalóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!