Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért néznek emosnak?

Törpetacseszhwok kérdése:

Miért néznek emosnak?

Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít hogy mindenki annak néz mert a hajam sötét barna. nem akarom átfesteni, mert nekem ez a szín tetszik. általaban vasalom,azt jobban áll mindenki szerint. nem sok fekete ruhám van. alapjába véve csöndes vagyok, de ha valaki normális, azzal szoktam beszélni:D
2012. aug. 4. 12:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell vele foglalkozni. Eleve olyan szó, hogy emós nincsen. Az emo amúgy is elvileg egy életérzés, mint a rock például, tehát nem feltétlen mutatkozik meg külsőségekben.

Sok a tudatlan ember, ne foglalkozz velük, ha Te tudod, hogy nem vagy az. (ha az lennél se lenne semmi baj)

2012. aug. 4. 12:13
 2/2 anonim ***** válasza:
nyugi engem is mindenki annak néz, pedig színesen öltözködöm főleg csipkés cuki ruhákba, teljesen sima sötétbarna hajam van... de ha legalább 20 ember nem kérdezte meg akkor egy se.
2012. aug. 4. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!