Mi tesz "páwává" egy fiút?
Szeretnék "páwa" lenni, ugyanis most ez a divat, és nekem tetszik is ez a stílus. Tudnátok nekem olyan ruhadarabokat/kiegészítőket írni, amitől így tudnék kinézni?
16F
Tessék divatfiú, itt vásárolj :
Pólus Árkád Westend Aréna
Felettem lévő komment RULEZ! :D
Egyébként páwa:
divatb*zi, hülyegyerek, mindenkinek bepofázó, lányos cuccokban kell járkálnod, elengedhetetlen a lányos szemcsi, legyél óriási paraszt, kb ennyi...
ja és hallgass minél igénytelenebb zenét.
flórtomi, meg ami most a divat
mindegy mi, csak divatzene legyen!
olyanokat kell hallgatnod.
Kb ennyi.
(Felettem lévőt is én írtam.)
Első kommentelőnek köszii^^
Köszi az aggodalmat, nem tervezek öngyilkosságot, és beteg sem vagyok, és nemhiszem, hogy attól még, hogy az ember egy öltözködési stílust követ, követnie kéne a bunkó viselkedést vele együtt, ugyanis nem csak a páwa fiúk a bunkó parasztok, hanem ti is drágáim, akik ilyen kedves kommenttel járultak hozzá ^^
V nyakú póló , azt hordanak a páwák de a legtöbb lány szerint b.zis , rózsafüzér , szintén ugyan az a vélemény , csőgatya vagy buggyos gatya , zselézett vagy félhosszú vasalt haj , egyszínű pólók azokkal a nadrágokkal amiket írtam , adidas , dc , vans , nike cipők , fullcap , hordj csili-vili vagy szilikon karórát : [link]
hordj ray ban napszemüveget , pózolj a tükörbe , vágj hülye fejeket a képeiden és voala.
amúgy szerintem ne akarj páwa lenni a legtöbb ember leszólja őket elég lenne annyi is ha csak a v nyakon kívül az öltözködést betartanád amit írtam meg bár nem látom a hajad de a kettő közül valamelyik és úgy még nem vagy páwa :D De mivel az akarsz lenni..sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!