Lányok! Ti kinevetnétek egy fiút ha meglátnátok, hogy pamut harisnyanadrágot vesz fel télen?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 09:38
1/15 anonim válasza:
Biztos vicces kinezet egy fiun, ha jo haver lennek, biztosan mokaznek rajta egy jot, de nincs ezzel semmi gond mert k.rva hideg van!!!!
2/15 anonim válasza:
A barátom rendszeresen hord, tehát vedd föl, mert megfázol!
3/15 anonim válasza:
Persze, hogy kinevetném, nem is én lennék, ha nem:D Ettől függetlenül vedd csak fel, mert eszméletlen hideg van mostanában!
4/15 anonim válasza:
valoszinuleg orakig rohognek rajta : oo de azert csak vedd fel, nem ciki, inkabb,mint hogy barmid is megfagyjon.
5/15 anonim válasza:
Én nem,de vannak erre kitalállva fiuknak való is.de harisnyanadrág sztem elmegy még 12éves korig.De ettől független nem törődnék ezzel.L/14
6/15 anonim válasza:
Nekem egyik ismerős csaj ajánlotta, hogy hordjak.
A pamut és az akril is jó.
7/15 anonim válasza:
Igen. Vegyen fel lábfej nélküli jégeralsót, az való a fiúknak. Egyébként meg nem hiszem, hogy mutogatni kellene, mi van a gatya alatt, vagy nyilvános helyen öltözködsz? Barátnőd látja csak nem? Akkor meg mit érdekel??
8/15 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel,mi lenne ebben a ciki??A fiúk fagyjanak meg,vagy mi?
17L
9/15 csokissüti002976 válasza:
Dehogy ciki. Inkább hordj harisnyát, minthogy (meg)fázz.
10/15 anonim válasza:
Én akkor nézném hülyének, ha egy szál farmerban járkálna -10 fokban. (Márpedig vannak ilyen ostoba férfiak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!