Hogyan tudnék úgy öltözködni, mint a cigánylányok? (Bővebben lent)
Hosszú fekete hajam van, valamilyen szinten külsőre hasonlítok is kicsit a cigánylányokra. Szeretnék úgy öltözködni, mint ők, hasonlítani rájuk az öltözködésben.
Pontosan miket kellene hordanom, mi az, ami őket jellemzi leginkább az öltözködésben? Örülnék, ha linkelnétek is!
Normális válaszokat kérek, tényleg érdekelne.
Fekete dolgok,túrkálókban kapható fényes szandálok, csillogó felsők,arany fülbevaló, sötétbarna rúúzs
Miért akarsz...?
Miért írjátok a feketét?Azt ritkán látok a szoknyás cigányokon.(inkább öregeken)
Nekem feltűnt volna mert kedvenc színem.
Köszönöm mindenkinek a válaszát, még jöhetnek további válaszok, azokat is megköszönöm.
Sokat segítettetek. :) Persze azért nagyjából én is tisztában voltam vele, hogy milyen ruhadarabok jellemzik a cigány nőket.
Igazából nem a koszos cigányokra gondoltam, hanem azokra, akik pl. hordják a csillogós dolgokat meg a sok csillogó mindenféle ékszert, cicanadrágot, hosszú szoknyát, csillogós szandált. :)
Én alapjában véve is nagyon szeretem az ilyen cuccokat, szóval nem sokat kell változtatnom. :) Csak annyi, hogy több és merészebb bizsu ékszer kell, karikafülbevalók, hosszú szoknyák (mert hosszú szoknyáim azok nincsenek).
Cicanaciból még fogok venni néhányat, pl. virágosat (bár van már egy pár, de azért nem árt, ha van több is meg többféle). Tehát kell: hosszú szoknya, több cicanaci, több és merészebb bizsu ékszer. Ezek mindenképp.
Ha valami eszetekbe jut még írhattok, vagy képet is linkelhettek!
Még lenne egy kérdésem:
Hogy pl. amikor hideg van, tehát télen, akkor milyen cuccokban járnak?
Mert ezt viszont tényleg nem tudom.
Akkor is felveszik a csillogó ékszereket?
arany pántos papucs,lila zokni,hosszú virág mintás szoknya,piros csilógós feliratú armani felső (melltartó nélkül) a hajba lila/piros/rózsszínü szallag.
vagy:magas sarku papucs lehetőleg arany/piros pánt,forró naci,a létező leg kissebb top.
arany ékszerek.
Szia! :)
Én cigány vagyok,és nem igazán olyan ruhákat hordok,amilyeneket itt felsoroltak... :)
Felső:Ne legyen túl kihivalkodó,kivágott,rövid..színes legyen,lehetnek rajta virágok stb...
Nadrág:Nem túl passzos,lehet cicanadrág,de hosszított felsővel.
Szoknya:A mai cigányok nem igazán hordanak hosszú szoknyát,de térd-vagy térd alá érő az jó, ne legyen túl mini mert az már nem cigányokhoz illő.
A hajad:Felkötve,leengedve,tupírozva,besütve,kisimítva ugyan olyan mint a magyaroké...
Cipő:A ruhához illő legyen,színben,mintában stb... Ha még kellene valami nyugodtan írj üzit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!