Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rocker lányok segítségét...

Rocker lányok segítségét kérném. Többi lent. (? )

Figyelt kérdés
14éves lány vagyok. Eddig is rockot hallgattam, de most szeretnék úgymond 'rocker lenni'. (máshogy nem tom mondani :D) Vagyis külsőre is... :) Milyen cuccokat kellene beszereznem? De méginkább honnan? :D Netről? Sajnos kisvárosban lakom, így itt nem tudom. :/ Igaz, átmehetnék másik városba, de ott fogalmam nincs, hogy hol keressem. Még valami. A hajam. Befestetni tuti nem engednék meg egyenlőre /barna hajam van/, és az a baj vele h nem tudom megnöveszteni, mert nagyon töredezik akkor.. :S Így kb. vállig érő lehet csak. Nektek milyen frizurátok van? Köszi a válaszokat. :)

2012. júl. 20. 22:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

ha bakancsot szeretnél akkor a shellys-t vagy a dr martens-t tudom ajánlani, egyik se olcsó mulatság :S persze van még rengeteg fajta, de nekem ezek tetszenek :)

20-30000Ft-nál kezdődik.

de ha gondolod nekem van egy jó állapotban lévő bakancsom, amit sajnos kinőttem, és el szeretném adni! :/ ha érdekel írj üzenetet és megbeszéljük a részleteket ;)

2012. júl. 21. 23:35
 12/24 anonim ***** válasza:

előző vagyok!

nem tudom hol lehet venni, az enyémet apám vette Szegeden.

itt esetleg tudsz rendelni: [link]

16/l

2012. júl. 21. 23:41
 13/24 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget! :) még ezt a bakancsos dolgot hagyom egy kicsit, mert a szüleim nem tom mit szólnának hozzá.. majd szépen lassan :D
2012. júl. 22. 09:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

ha a szüleid (voltak) rockerek akkor nem fogják ellenezni :)

legalábbis nekem apám nem ellenezte. anyámmal egy kicsit más volt a helyzet. neki egyáltalán nem tetszik hogy ezt a stílust "követem" mert minden részeg állat rám fog nyomulni, meg fognak erőszakolni koncert után mikor várom a vonatot/buszt....

lehet hogy ez csak lázadás a rendszer ellen, de én így jól érzem magam, és eddig csak megbámultak az emberek :D pedig nem öltözöm kirívóan/k*rvásan....

nincs modell alkatom, nem vagyok magas, átlagos vagyok, és így öltözködöm : fekete converse cipő(vagy AC/DC-s), fekete-kék-szürke rövid/hosszú/szakadt farmer, néha bő zenekaros póló, van női fazonú is :D, ha hideg van fekete zenekaros vagy sima fekete pulcsi. kiegészítőként nyaklánc (bakancsos *-*), bőr karkötő(k) - nem kell túlzásba vinni a kevesebb néha több ;).

ha sminkelni szeretnéd magad akkor nem kell 10 kiló vakolatot magadra kenned! szempillaspirál, szemceruza (korrektor ha kell) oszt csókolom.... én csak ennyit szoktam használni

a hajadat felesleges befestetni, jó az barnán is! (szőkésbarna éppen hátközépig érő hajam van, soha nem festeném be) kiengedve-kivasalva, egybe összekötve hátul/konty, vagy (hullámos) "kócos" :D

ha bakancsot szeretnél akkor kérdezd meg szüleid! és ha engedik és szeretnél én szívesen odaadom :D

16/l

2012. júl. 22. 16:38
 15/24 anonim válasza:

Szia!

Én Punk-Rocker csaj vagyok, szerintem, egyáltalán nem fontos, hogy befestesd a hajad :)A barna haj tökéletes, nekem is olyan színű :P

Öltözködés: Bakancs, szűk farmer, koptatott farmer.feszülős pólók,pl: halálfejes mintával. Bőrdzseki, persze nem nyáron :) Amúgy alapjában sötétebb ruhákat hordj, de nem olyan emós izére gondolok, amúgy megm olyan ruhákat vegyél fel, amik tetszenek:D Ja és, használj szemceruát, sötétet :)

Remélem segítettem :P

2012. júl. 22. 16:49
 16/24 A kérdező kommentje:
én nem hinném h rockerek lettek volna... :D az a baj h apám a halálfejes pólótól meg a szakadt farmeremtől kiakad :/ anyut sztem nem szólna csak a 'jajjistenem' tekintetével nézne :D azt hiszem, először csak a ruhákban térek át /nem lesz nehéz mert eddig is hasonlóan öltözködtem :)/ de azért óvatosan :D ha meg megszokták, jöhet a bakancs :D talán ha látják h komolyan gondolom, és nem 'divatból' akk könnnyebben elfogadják :) nálatok mit szóltak? :)
2012. júl. 22. 18:29
 17/24 A kérdező kommentje:
ja, most is köszi a válaszokat, sokat segítettetek :)
2012. júl. 22. 18:31
 18/24 anonim ***** válasza:
öltözködj lazán, hordj feketét, tornacipőt/bakancsot a hajadat meg ne vasald, mert van egy megérzésem hogy vasalod, másképp nem töredezne annyira hogy ne tudd megnöveszteni. Amúgy én is most szokok le a vasalásról. de a másik véglet is jó ötlet lenne, ha teljesen rövidre vágatnád valami extrémebb fazonra...már ha nem zavarna hogy rövid a hajad.
2012. júl. 23. 00:27
 19/24 A kérdező kommentje:
igen, vasalom, bár ritkán. most szeretnék leszokni róla. :) olyan rövidet semmiképp, nem bírnám. :D
2012. júl. 23. 01:36
 20/24 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló vagyok.

Ha Martens és Shelly's közt kell választani szerintem Shelly's legyen mert a Martens-nek így fel áll az orra mint valami bohóc cipőnek :D Shelly's az kórszerűbb.

Amúgy szüleid biztos megértik ezt:) Én anyum is megértette amikor levágtam a fejem kopaszra és bakancsért siránkoztam:P

2012. júl. 23. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!