Rocker lányok segítségét kérném. Többi lent. (? )
ha bakancsot szeretnél akkor a shellys-t vagy a dr martens-t tudom ajánlani, egyik se olcsó mulatság :S persze van még rengeteg fajta, de nekem ezek tetszenek :)
20-30000Ft-nál kezdődik.
de ha gondolod nekem van egy jó állapotban lévő bakancsom, amit sajnos kinőttem, és el szeretném adni! :/ ha érdekel írj üzenetet és megbeszéljük a részleteket ;)
előző vagyok!
nem tudom hol lehet venni, az enyémet apám vette Szegeden.
itt esetleg tudsz rendelni: [link]
16/l
ha a szüleid (voltak) rockerek akkor nem fogják ellenezni :)
legalábbis nekem apám nem ellenezte. anyámmal egy kicsit más volt a helyzet. neki egyáltalán nem tetszik hogy ezt a stílust "követem" mert minden részeg állat rám fog nyomulni, meg fognak erőszakolni koncert után mikor várom a vonatot/buszt....
lehet hogy ez csak lázadás a rendszer ellen, de én így jól érzem magam, és eddig csak megbámultak az emberek :D pedig nem öltözöm kirívóan/k*rvásan....
nincs modell alkatom, nem vagyok magas, átlagos vagyok, és így öltözködöm : fekete converse cipő(vagy AC/DC-s), fekete-kék-szürke rövid/hosszú/szakadt farmer, néha bő zenekaros póló, van női fazonú is :D, ha hideg van fekete zenekaros vagy sima fekete pulcsi. kiegészítőként nyaklánc (bakancsos *-*), bőr karkötő(k) - nem kell túlzásba vinni a kevesebb néha több ;).
ha sminkelni szeretnéd magad akkor nem kell 10 kiló vakolatot magadra kenned! szempillaspirál, szemceruza (korrektor ha kell) oszt csókolom.... én csak ennyit szoktam használni
a hajadat felesleges befestetni, jó az barnán is! (szőkésbarna éppen hátközépig érő hajam van, soha nem festeném be) kiengedve-kivasalva, egybe összekötve hátul/konty, vagy (hullámos) "kócos" :D
ha bakancsot szeretnél akkor kérdezd meg szüleid! és ha engedik és szeretnél én szívesen odaadom :D
16/l
Szia!
Én Punk-Rocker csaj vagyok, szerintem, egyáltalán nem fontos, hogy befestesd a hajad :)A barna haj tökéletes, nekem is olyan színű :P
Öltözködés: Bakancs, szűk farmer, koptatott farmer.feszülős pólók,pl: halálfejes mintával. Bőrdzseki, persze nem nyáron :) Amúgy alapjában sötétebb ruhákat hordj, de nem olyan emós izére gondolok, amúgy megm olyan ruhákat vegyél fel, amik tetszenek:D Ja és, használj szemceruát, sötétet :)
Remélem segítettem :P
6-os válaszoló vagyok.
Ha Martens és Shelly's közt kell választani szerintem Shelly's legyen mert a Martens-nek így fel áll az orra mint valami bohóc cipőnek :D Shelly's az kórszerűbb.
Amúgy szüleid biztos megértik ezt:) Én anyum is megértette amikor levágtam a fejem kopaszra és bakancsért siránkoztam:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!