Rocker lányok segítségét kérném. Többi lent. (? )
Miért kéne befestetni a hajad ? Jó az barnán is meg vállig érőnek is.
Elég egy farmer, egy fekete póló, esetleg lánc az oldaladra, ha akarod. Azt barkácsboltban, százasban olcsón tudsz venni, ha kell. De ne azt a zsákszerű, férfipólókat hordd, próbálj nőies vonalon maradni. Alakra szabott felsők, még együtteses pólókban is van női változat. Netről baromi drága, azt felejtsd el.
Én Azt mondom neked hogy öltözz nőiesebben, lehet bizony úgy is rockeres a kinézeted. Nyáron kellemetlen feketébe mászkálni, de meglehet szokni. Én javasolnám a fekete cuccokat cipőkből azt ami tetszik, esetleg az acélbetétest javaslom de inkább téli időkre. Nyáron ujjatlan felsőket, vagy pólókat hordjál fekete farmert azokból is van rövidnadrág, a fekete farmerszoknya is ajánlatos fekete övvel. Az oldaladra mehet lánc is amit az első írt. Esetleg bőr nyaklánc. A hajstílusod vagy hátrafogott legyen, vagy kicsit oldalra fésült, de ne úgy mint az emosoké, hanem mint egy átlagos lányé. A sminket viszont ne vidd túlzásba kisebb szájfény vagy halványabb rúzs sminkből maximum szemceruza meg kevéske alapozó.
Én nem vagyok lány ugyan, de rocker stílust követem, a barátnőm is azt követi és őm kb ezeket hordja amit én is írtam. Csak annyi különbséggel hogy ő utálja az acélbetétest, ezért fekete balerinát szokott hordani vagy sportcipőt. Mivel ő imádja a szoknyákat hűvösebb időkben fekete harisnyával hordja ami elég szexi tud lenni :) Nagyon hidegbe vesz csak fel nadrágot.
A rockerség valóban főleg a lelkedben, szívedben dől el, hiszen ez egy életérzés. Ha külsőségekben is szeretnéd megmutatni (szerintem ennyi idősen bőven belefér) akkor:
-fekete, bandás pólók
-oldallánc
-szaggatott gatya
-fekete szoknyák, rövidnadrágok
-szegecses karkötők, övek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!