Fehérnemű üzletben még sose mertem az eladó segítségét kérni. Pontosan mit szoktak segíteni?
Meg szokták nézni hogy milyen felvéve a melltartó, vagy azt hogy anélkül milyen alakú a mell?
Illetve ha pl 8 ezer ftos termékeket akarnak rámtukmálni, de én mondjuk egy akciósat szeretnék, akkor mit mondjak neki?
Te hülye vagy :D
Nyugodtan mondd, hogy más árkategóriára gondoltál. Nem szoktak benézni a próbafülkébe, ne parázz. Max bekiáltanak, hogy "na, jó lett a méret?" akkor te kiszólsz, hogy tökéletes, vagy kérsz kisebbet/nagyobbat, netán hozzáillő bugyit, ugyanolyat másik színben, vagy amit akarsz.
ŐK azért vannak ott. Régebben pont ezek miatt nem mertem segítséget kérni, de mostmár megtanultam, hogy igenis kell. Nem nézik meg, hogy jól áll-e tényleg csak megkérdzeik, hogy jó-e és nem sértődnek meg, ha azt mondod, hogy nem jó.
Ha az áraktól félsz, amikor bemész, mondd meg, hogy mennyire gondoltál és akkor nem fognak "becsapni":..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!