Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk lányok válaszolnátok erre?

Fiuk lányok válaszolnátok erre?

Figyelt kérdés

szval az a kérdésem h a mai elnöisedett országban a fiuk miért hordanak rózsaszin pólót meg inget? ez divatos nyárra?

lányok nektek bejön a rózsaszin póló fiukon?

2012. júl. 20. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
szerintem cuki a fiúkon a rózsaszín :P
2012. júl. 20. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Nem mondom hogy huu de bejön, de van olyan fiú akinek jól áll. És miért ne hordhatnának a fiúk rózsaszínt? Ez olyan mintha a lányok nem viselhetnének feketét.
2012. júl. 20. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Tőlem hordhatja bárki, de aztán vállalja, hogy szétröhögöm a fejem, amint meglátom. Furcsa, hogy ezek a fiúcskák azt vallják, hogy a nőnek a konyhában van a helye, stb., de úristen... Lassan nekik is, ahogy kinéznek.
2012. júl. 20. 16:53
 4/12 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket :)
2012. júl. 20. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Attól még nem meleg valaki, hogy rózsaszínt hord. Azért hordják, mert ez a divat.
2012. júl. 20. 17:00
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
nekem nagyon unszimpatikus ez a "divat". Pl ma: Felfújt gyerek,tényleg 2 ajtós szekrény sétál a pitbulljával aztán rózsaszín feszülős nadrág rajta..Nem tudom,van párom,de ha nem lenne ilyeneket messziről elkerülném,számomra nevetséges. Van akinek bejön,de nekem nem férfi az aki úgy öltözik mint egy nő.
2012. júl. 20. 17:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én meleg srác létemre úgy gondolom teljesen férfiasan öltözködök. Nem vennék fel ilyen hasig bevágott izompólókat meg női nadrágot, szerintem ízléstelen.
2012. júl. 20. 17:31
 8/12 anonim ***** válasza:
20%
Nekem jobban tetszik egy rózsaszín póló egy srácon mint mondjuk egy unalmas szürke ing.
2012. júl. 20. 18:23
 9/12 anonim ***** válasza:

nem érzem hogy gáz lenne fiún a rózsaszín póló/ing

és nem is nyár kérdése

2012. júl. 20. 19:22
 10/12 anonim ***** válasza:
25%

"a mai elnöisedett országban"?

Inkább elférfiasodott! A nők öltöznek inkább férfiasan, mint fordítva. A férfiak körében azért nem terjedt el általánosan a szoknya viselése, ellenben a nők szinte kivétel nélkül nadrágot hordanak még nyáron is!

2012. júl. 20. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!