Fiuk lányok válaszolnátok erre?
Figyelt kérdés
szval az a kérdésem h a mai elnöisedett országban a fiuk miért hordanak rózsaszin pólót meg inget? ez divatos nyárra?
lányok nektek bejön a rózsaszin póló fiukon?
2012. júl. 20. 16:26
1/12 anonim válasza:
szerintem cuki a fiúkon a rózsaszín :P
2/12 anonim válasza:
Nem mondom hogy huu de bejön, de van olyan fiú akinek jól áll. És miért ne hordhatnának a fiúk rózsaszínt? Ez olyan mintha a lányok nem viselhetnének feketét.
3/12 anonim válasza:
Tőlem hordhatja bárki, de aztán vállalja, hogy szétröhögöm a fejem, amint meglátom. Furcsa, hogy ezek a fiúcskák azt vallják, hogy a nőnek a konyhában van a helye, stb., de úristen... Lassan nekik is, ahogy kinéznek.
4/12 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket :)
2012. júl. 20. 16:58
5/12 anonim válasza:
Attól még nem meleg valaki, hogy rózsaszínt hord. Azért hordják, mert ez a divat.
6/12 anonim válasza:
nekem nagyon unszimpatikus ez a "divat". Pl ma: Felfújt gyerek,tényleg 2 ajtós szekrény sétál a pitbulljával aztán rózsaszín feszülős nadrág rajta..Nem tudom,van párom,de ha nem lenne ilyeneket messziről elkerülném,számomra nevetséges. Van akinek bejön,de nekem nem férfi az aki úgy öltözik mint egy nő.
7/12 anonim válasza:
Én meleg srác létemre úgy gondolom teljesen férfiasan öltözködök. Nem vennék fel ilyen hasig bevágott izompólókat meg női nadrágot, szerintem ízléstelen.
8/12 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik egy rózsaszín póló egy srácon mint mondjuk egy unalmas szürke ing.
9/12 anonim válasza:
nem érzem hogy gáz lenne fiún a rózsaszín póló/ing
és nem is nyár kérdése
10/12 anonim válasza:
"a mai elnöisedett országban"?
Inkább elférfiasodott! A nők öltöznek inkább férfiasan, mint fordítva. A férfiak körében azért nem terjedt el általánosan a szoknya viselése, ellenben a nők szinte kivétel nélkül nadrágot hordanak még nyáron is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!