Szerintetek gáz, ha már 1-1,5 éve ugyan olyan ruákba járok?
Úh, lassan már kérdezni sem mer az ember, mert akkor megkapja, hogy "az a legnagyobb problémája"...
A kérdezőnek: szerintem nem gáz. Nekem pl. van egy fölsőm, amit már 3 éve hordok. Nem nyúlt ki és nem is fakult semmit. Újkorától a kedvencem :)
Amit meg nem szeretnék már felvenni, azokat elajándékozom vagy átalakítom, ha megszáll az ihlet.
(Zárójelben megjegyzem, hogy nem kell magyarázkodnod senkinek. Aki nem a kérdésedre válaszol, azzal ne foglalkozz. Ha szőrszálhasogató akarnék lenni, mondanám, hogy azt a pénzt, amit internetre költ, felhasználhatná nemesebb célokra is...)
"Gondolj csak bele például abba, hogy az a pénz, amit te kevesellsz rongyokra, másnak egy kincs lenne arra, hogy etesse a gyerekeit."
Felmerül a kérdés, ha ennyire instabil az anyagi helyzete, minek vállalt több gyereket is ?
Az internetes beszólás meg, hogy minek költi arra a pénzt, nagyon nagy volt :)
Ne foglalkozz az ilyen emberekkel, kérdező, semmi baj a kérdéseddel és nem hinném, hogy a írottak alapján elkényeztetettnek kéne téged titulálni.
Nekem is vannak többéves cuccaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!