Este vacsorázni megyünk. Mit vegyek fel? :D
nem kell negatív kritika ... havonta járok étterembe..csak most nem tudok dönteni hogy :
Magasszárú nike,sportos felsővel..csőnacival
vagy
Telitalpú elegáns cipő[elég magas,de kényelmes] csőszárú farmerral és valami szexi felsővel .. :D nah ?:P
hát szerintem én is a másodikat venném fel
és egy kérdés: hol vetted a magassarkú nike-dat? sosem láttam még sehol és nagyon vágyom egyre :D tudsz linket küldeni, hogy hogy néz ki?
attól függ hova mentek...
elegáns, drága étterem--->2
mcdonalds 'étterem'---->1
étterembe? Én kutyasétáltatáshoz öltözök így meg boltba..
Ha ez a kettő választási lehetőség van akkor 2.,de max csárdába :D
jóó de függ azért milyen étterem..
Mindjárt más lenne ha csőszárú farmer helyett egy szép fekete naci és hozzá szexi felső,vagy fehér nadrág.
A sportcipő tényleg csak gyorskajáldába jó. Nem tudom, hogy a sportos felső a sustorgós joggingot jelenti-e, de inkább azt is hanyagolnám.
Amúgy az éttermek között ott húznám meg a határt, hogy jön-e pincér vagy sem. Ha jön, akkor ne legyen semmi sportos. Legyen könnyű, nyárias, ahogy a Szex és New York-ban is lazulnak a lányok.
Ha csak nem kifejezetten randiról van szó, akkor azért nem kell túlzásokba esni. Ez nem színház.
Azért megy az ember étterembe, mert enni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!