Ma bemegyek páromhoz a munkahelyére, utána moziba megyünk, vacsorázni, csinos akarok lenni, milyen sminket, frizurát ajánlanátok?
8 hónapos kismama vagyok
fekete hosszú egyenes hajam van,fehér bőröm
egy bordó kötött,tunikaszerű pulcsi lesz rajtam,szürke ceruzanadrággal,vagy bokacsizmával,vagy hosszú szárúval (szintén bordó)
valami könnyen elkészíthető frizura lenne jó,csak nincs ötletem,csomó hajpántom,hajgumim,csattom van...
privibe képet is küldhetek,csak ide nem akarom kitenni :) (facebookos)
Első, te nem vagy magadnál. Idióta.
Szerintem vagy legyen egyenes hajad, és egy passzoló hajpánt, vagy esetleg az első tincseidet tűzd hátra, csak ne csinálj nagy bubit.
szerintem is egyenes legyen és egy kevés hullámos tincset tegyél bele, elöl meg tüzd fel :)
sminknél pedig szemceruza és szempilla spirál kis arcpirositoval és szájfénnyel ( ha a párodat nem zavarja )
kösz a válaszokat!
értékelem az első tanácsát is, csak tudod egy 8 hónapos kismama már nem hajolgat,csak az ágyon fekve,vagy térdelve oboázik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!