Milyen műkörmöt kérjek? Hamarosan lesz az esküvőm, és mivel nagyon gyengék a körmeim, biztos hogy letörne valamelyik. Nem szeretnék extrém méretet, formát, csinos kis francia manikűrt szeretnék, de nem tudom, milyen lehetőségek vannak műköröm terén?
szia első vagyok. hát a folyamat maga az olyan 2 óra.
formára reszelik, csiszolják a körmöd, polírozzák. a rendes körmöd alá betesznek egy "papírt", amit meghajlítanak olyan formájúra, mint a körmöd lesz. erre kenik a zselét, ami az állaga miatt megáll rajta. ezt beteszed az UV lámpa alá, így "megköt", kiveszik alóla a "papírt", kifestik, és kész is. de minden egyes lakkréteg után UV-zni kell.
:)szia, és sok boldogságot!Irigyellek:)
bocsi, most nézem, a másodikon a díszek porcelánból vannak. a zselésre nem tudom, lehet-e ilyent tenni, de szerintem elsőnek ne csináltass ilyen dísz, pláne ne esküvőre, nehogy beleakadjon a ruhába, vagy valami baleset legyen!de a zselésre is nagyon szép mintákat lehet lakkal rajzolni:
[link] a formát nézd)
valamint lehet bele kis szárított szirmokat, strasszokat, meg mindenfélét tenni.
ez pl. kifejezetten szép esküvőre:
Nézelődj még ezen az oldalon, sok információt megtalálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!