Megéri ezért a francia műköröm? (bővebben lent)
De ha szép körmeid vannak, akkor miért akarsz mű hatást elérni ezzel a felragasztható körömmel ?
sokkal szebb a természetes :(
Igen, csak soha nem tudom szépre a franciát, mert nekem vagy elmósodik, vagy túl vastag lesz... :/
és szeretném kipróbálni.Nem ilyen óriásat szeretnék, csak ezt a kicsit.
Első vagyok.
Próbáld meg azzal a sablonnal és vigyél fel rá zselét :D
úgy lehet h tartós és szép lesz.
Vagy ha az se jön be, akkor a körmös tuti megtudja neked szépre csinálni a saját körmeiden :P
Szerintem ne tedd tönkre főleg ha szép, ez csak egy tanács, de ahogy te érzed :)
szerintem jobban jársz ha körmössel megcsináltatod.Abból az árból kijön amit a körömért meg a ragasztóért kiadsz.Ráadásul azok a körmök lepotyognak fellevegősödnek ha nem jól rakod fel,arról nem is beszélve ha leszeded a ragsztót lerobbantani róla......Abszolút műkörömpárti vagyok,de azoktól a boltiaktól mentsen meg az Isten.
Ha meg a sajátod szép minek vágnád tönkre.
ha magadnak festesz franciát akkor pedig 4 rétegben csináld.
alaplakk
rózsaszín
fehér francia vég
átlátszó fedőlakk
drogériákban lehet kapni pontozó tust, üreset is és fehéret is, 3-400 ft körül van, ennek nagyon vékony az ecset része, ezt vegyél esetleg ha többször is csinálsz magadnak franciát, mert evvel jóval egyszerűbb festeni a mosolyvonalat :)
Figyu,én ezt csinálnám:
a) elmész manikűröshöz és kifesteted vele a körmöd: szép és talán kibírja 1 hétig.
b) elmész körmöshöz és tetetsz fel tipet a körmödre(ha nem hosszú a körmöd) ezt szokták a zselé alá rakni. ez max pár napig van fenn, utánna leesik magától és nem károsítja a körmöd. erre lehet festeni és akár zselével díszíteni is, és akkor nem kell zseléréteget ráhúzni így nem megy tönkre a körmöd, nem is tartós, hanem alkalmi de szép és nem drága!
Mi ez a TIP? már halottam róla, de pontosan mi ez?
Egyébként köszönöm, és lehet h igazatok van.
az a műköröm alapja... felragasztják, és utána azt formázzák.
így néz ki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!