Kb mennyi idő mire elkészül egy francia műköröm?
am. hogyha duci vagyok akkor is jól áll a műköröm?:S az újaim nem vastagok csak azért szeretnék műkörmöt mert folyton rágom a körmöm :D és nem tudok róla leszokni :S
és már engem is zavar..
köszi szépek. (: én is ilyesmit akarok cask nem tudom hogy milyen hosszú legyen. :/ szerinted? végülis hosszút se akarok mert még sosem volt műkörmöm se hosszú körmöm. :D
16/L
Ha zselés, akkor kb 1,5-2 óra, ha porcelán, az kb 45 perc - 1 óra. A zselés tartósabb, a porci viszont természetesebbnek tűnik.
De nagyon válogasd meg hova mész körmöshöz!!!! Nekem volt műkörmöm, úgy befertőzött a körmös gombával, hogy először az ujjaimon, majd az egész tenyeremen elterjedt, hónapok óta kenegetem, járok bőrgyógyásztól bőrgyógyászig (abban megegyeztek, hogy a körmösnél kaptam el) és szidom a napot, amikor felmerült bennem a műköröm gondolata.
Szia, az vagyok, aki a képet tette fel. Én úgy szoktam ellenőrizni, hogy jó-e a hossz, hogy leteszem a kezemet az asztalra, az ujjbegyeimmel érintve, és ha nem a körmöm ér le, hanem a bőröm, akkor az jó, mert elég kisit, de szép, és nem tömzsi. Remélem érthető volt. :-)
Egyébként nekem sosem volt zselés, mindig porcelán, és tényleg választhat rosszul az ember körmöst, volt hogy 2-szer nekem is betörött, mert nem jó anyagot használt, de akkor váltottam, és kerestem mást. Most nagyon meg vagyok elégedve. Remélem szép lesz a körmöd!
kedves elözö.
minek csináltacc akora mükörmöt?
bocs de nekem a körmöm hoszab mint a te mükörmöd.
azért nem éri meg.
akor inkább növezdmeg a körmöd és festesd ki..
ha már mükörüm az érjen az újbegyen tul..
szeritnem.
nekem ez a véleményem
elmész a körmöshöz megmondod h most van elöször ne legyen se túl hoszuu se túl rövid ésö tudni fogja(:
majd irj, hogy mien lett(;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!