Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vagytok vele, a fiú hányszor fizessen a randikon? Most megyünk másodjára, együtt vagyunk, de nem szeretném, hogy fizessen megint, vagy csak fele-fele, de sztem nem fogja engedni, moziba megyünk és vacsorázni.
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 13:28
1/5 anonim válasza:
nálam elejétől kezdve 50-50%ban megy.. egyáltalán nem szeretem ha fizetik az egész estémet. de van pasi aki meg egyáltalán sem elején sem később m,ég ha csak haverom akkor sem engedi h bármit fizessek..:/
2/5 A kérdező kommentje:
mondtam neki, hogy szeretném,ha felesben fizetnénk,azt mondta,hogy majd este megbeszéljük.de amúgy nagyon sok pénze van, és mondták,h ne legyen kellemetlen nekem,ha azt mondja hogy ő fizet.
2011. jún. 14. 13:34
3/5 anonim válasza:
háát, én több mint 3hónapja vgyok együtt a barátommal... eddig csak egy kávét fizetett nekem, mert scak azt enegdtem neki (alig volt nálam pénz) meg egy vodkanarancsot( de aztán meghivtam 2 sörre)
mindent fizetne nekem, de huuh én félek ettől..az ylan elkötelezetséggel jár nem?? avgyis nem tudom..szerintem a feles a legjobb, amx utána mondd neki, hogy meghivhat egy fagyira hogy ne érezzemagát rosszul
4/5 anonim válasza:
A "felszedés" szakaszban (3-4 alaklom) álltalában én csengetek de ha szeretné mehet fele-fele arányban csak nem bántommeg azzal,hogy fizetek a hamijáért.
De utána felesbe megy.
5/5 anonim válasza:
Srácként én is mindig fizettem mindenért, még akkor is, amikor suliba jártam. De ezt át lehet hidalni, ha a lány azt mondja, hogy a mozijegy ok, de milyen kólát és popcornt kérsz? vagy egy vacsi után meghívja a srácot egy fagyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!