Mi a véleményetek erről a vintage ruháról? Www. Kepfeltoltes.hu/120715/DSCF6967_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 11:17
51/58 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, olyan..semmilyen. De Te fogod hordani, neked kell, hogy tetsszen:)
Annyit azért hozzátennék, hogy szerintem tényleg nem feltétlen kéne duciknak pont úgy öltözni, mint egy vékony lánynak. Nyilván nem azt mondom, hogy süljön meg, de azért a 150 kilós lány egy kicsit erős nekem..én is voltam duci és annak megfelelően öltözködtem.
52/58 A kérdező kommentje:
De azért az nekem senki ne mondja, hogy undorító, hogy 44-es mérettel kilóg a térdem a ruhából (kép mellékelve korábban):)
2013. márc. 13. 19:59
53/58 anonim válasza:
üdv! a ruha nem rossz, de nem is különösebben nagy szám. ha Neked tetszik, hordd bátran! :) azok a dagadt nők... ne haragudj, de ocsmányak. Te viszont (a képből ítélve) csinos vagy és természetes! :)
54/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. ápr. 28. 11:27
55/58 anonim válasza:
Ugyanannyira nem tetszik, mint tavaly. A lábaid viszont csinosak, nem látszik, hogy 44-es vagy.
56/58 anonim válasza:
A felső része nagyon csúnya. Nem tetszik,bocsi :S
57/58 anonim válasza:
Most komolyan 44-es a méreted? A képről, amit linkeltél nagyon max 40-esnek tűnsz. Esetleg linkelsz képet magadról ebben a ruhában? Szerintem egyáltalán nem csúnya, nekem csak a ruha "ujjrésze" nem tetszik, de ez alapból nem bármilyen felsőn vagy ruhán.
58/58 A kérdező kommentje:
Valóban 44-es vagyok, és nincs olyan képem, ahol ebben a ruhában vagyok. Ha lesz időm készítek :)
2013. jún. 18. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!