Mi a véleményetek erről a vintage ruháról? Www. Kepfeltoltes.hu/120715/DSCF6967_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
Miből gondolod, hogy michllein babának öltözök? Csak nem értem, hogy attól, hogy valaki 44-es miért nem látszódhat ki a térde? Ez abszurd! Szeretem az egyedi ruhákat, és nem zavar ha kilóg a térdem. Én nem öltözködök hivalkodóan, nem teszem ki még a mellemet sem. Viszont nyáron nem fogok hosszú gatyában járni, hanem simán felveszek egy sortot, vagy egy laza ruhát. (Most már ott tartok, hogy belinkelek egy képet, hogy lássátok, egy ez nem gusztustalan!)
Elfogadom a válaszokat, és köszönöm. Csak választ kaptam egy olyan kérdésre is, amit fel sem tettem. Engem nem tudnak megbántani ilyenekkel, hogy ne mutogassam a lábam, mert teljesen elégedett vagyok magammal. Csak általánosságban a duci lányokat védtem a hosszaszólásomban, mert mérettől függetlenül mindenki öltözzön úgy ahogy tetszik, amíg ízléses. Mutathatok én olyan plus-size blogokat is, ahol 150 kilós lány vesz fel combközépig érő szoknyát és gyönyörű! Csak nem értettem, hogy a válaszoló miért ítél látatlanul?
És a 40-es fenekedet, ha 40-es leggingsbe teszed egy hosszú felsővel, még jól is fogsz kinézni :)
ezt te csináltad? mert eléggé úgy néz ki..
amúgy nekem sem tetszik, nem jó az anyagok, sem a minták párosítása sem+ ronda a varrás
Valószínű ....
Ez egy G21 ruha. Ronda varrás nincs rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!