Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a vintage ruháról? Www. Kepfeltoltes.hu/120715/DSCF6967_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

Figyelt kérdés

2012. júl. 15. 11:17
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy michllein babának öltözök? Csak nem értem, hogy attól, hogy valaki 44-es miért nem látszódhat ki a térde? Ez abszurd! Szeretem az egyedi ruhákat, és nem zavar ha kilóg a térdem. Én nem öltözködök hivalkodóan, nem teszem ki még a mellemet sem. Viszont nyáron nem fogok hosszú gatyában járni, hanem simán felveszek egy sortot, vagy egy laza ruhát. (Most már ott tartok, hogy belinkelek egy képet, hogy lássátok, egy ez nem gusztustalan!)

Elfogadom a válaszokat, és köszönöm. Csak választ kaptam egy olyan kérdésre is, amit fel sem tettem. Engem nem tudnak megbántani ilyenekkel, hogy ne mutogassam a lábam, mert teljesen elégedett vagyok magammal. Csak általánosságban a duci lányokat védtem a hosszaszólásomban, mert mérettől függetlenül mindenki öltözzön úgy ahogy tetszik, amíg ízléses. Mutathatok én olyan plus-size blogokat is, ahol 150 kilós lány vesz fel combközépig érő szoknyát és gyönyörű! Csak nem értettem, hogy a válaszoló miért ítél látatlanul?

És a 40-es fenekedet, ha 40-es leggingsbe teszed egy hosszú felsővel, még jól is fogsz kinézni :)

2013. febr. 6. 21:08
 42/58 A kérdező kommentje:
Illetve, hogy Te miért ítéltél látatlanul.
2013. febr. 6. 21:11
 43/58 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk egy 150 kilós lány gyönyörű lehet egy combközépig érő szoknyában!!!
2013. febr. 6. 21:11
 44/58 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

Bár valószínű úgy sem tudlak meggyőzni, és nem is akarlak.

2013. febr. 6. 21:33
 45/58 A kérdező kommentje:
[link] És én sem fogok szégyenkezni :)
2013. febr. 6. 21:44
 46/58 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ezek egyáltalán nem gyönyörűek!! De, nem kell meggyőzni, szerintem még csak nem is ízlésesek.
2013. febr. 6. 21:51
 47/58 A kérdező kommentje:
Rendben van :)
2013. febr. 6. 22:09
 48/58 anonim ***** válasza:
0%

ezt te csináltad? mert eléggé úgy néz ki..

amúgy nekem sem tetszik, nem jó az anyagok, sem a minták párosítása sem+ ronda a varrás

2013. febr. 14. 18:02
 49/58 A kérdező kommentje:

Valószínű ....

Ez egy G21 ruha. Ronda varrás nincs rajta.

2013. febr. 14. 21:10
 50/58 anonim ***** válasza:
53%
Na jó, azért egy 150 kg-os nő ne mutogassa így magát szerintem. Itt már nincs mire büszkének lenni. Persze, azt mondják sokan, hogy mindegy milyen az alakod legyél büszke, ezt főképp azok mondják, akik lusták, nem sportolnak, meghíznak, azt mondják nekik így jó és büszkék az alakjukra. De a 150 kg már nem csak hogy csúnya, de egészségtelen is.
2013. febr. 15. 15:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!