Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a vintage ruháról? Www. Kepfeltoltes.hu/120715/DSCF6967_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

Figyelt kérdés

2012. júl. 15. 11:17
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
35%
Látom sokaknak fáj az igazság.:) De attól, hogy lepontoztok ez van!;)
2012. dec. 1. 21:35
 32/58 anonim ***** válasza:
41%
Én például tudom, mi az a stílus, de most itt ebben az esetben a kérdező egy konkrét ruháról kérdezett véleményeket. Ez a konkrét ruha egy vállfán lóg, nem valaki viseli, tehát ebből stílusra nem tudunk következtetni, csak azt tudjuk megmondani, hogy tetszik-e a ruha vagy nem. Nekem például nem.
2012. dec. 1. 22:07
 33/58 anonim ***** válasza:
52%
Mintha a nagyi horgolt terítőjét összevarták volna a kombinéjával :S nem valami szép... de esetleg vedd fel és tegyél ki úgy egy képet, hagy nézzük meg hogy úgy milyen.
2012. dec. 25. 10:08
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik,lehet lepontozni :D.
2013. febr. 4. 21:46
 35/58 anonim ***** válasza:
20%

nekem is tetszik, kíváncsi lennék ,milyen felvéve. a vintage egyébként egy bizonyos kornál régebbi, tehát a 60-80-as évekből megmaradt cucc az retró, a régebbi vintage.

egy aggályom van, ha ez 44-es, akkor rövid, tehát egy 44-es méretű lányka nem kéne a térdét mutogatni

2013. febr. 4. 22:23
 36/58 A kérdező kommentje:
Szerintem meg egy 54-es méretű lányka is mutogassa a térdét, sőt ha úgy tetszik a combját is. Aki ilyen begyöpösödött az pedig járjon csadorban :) Köszönöm a véleményt :)
2013. febr. 5. 21:32
 37/58 anonim ***** válasza:
az 54-es méretű lánykák rövidben azt hiszik, hogy azért nézik meg a pasik, mert tetszik... pedig a hátuk mögött lesajnálják
2013. febr. 6. 10:44
 38/58 A kérdező kommentje:
Na és aztán? :) Aki ilyet felvesz annak van elég önbizalma ahhoz, hogy nagy ívben tegyen a pasik lesajnálásra. Azért kíváncsi lennék, hogy te hogy nézel ki :D Biztos hibátlan vagy :)
2013. febr. 6. 15:51
 39/58 anonim ***** válasza:

nem vagyok hibátlan, de a súlyomnak megfelelően öltözöm, nem fogom pl. a 40-es hátsómat 36-os leggingsbe préselni, mert az a divat, vagy mert beszólásokat gyűjtök.

tudod, inkább egy pasi mondja, hogy jól nézek ki, az ,aki leszedi rólam a ruhát

2013. febr. 6. 19:42
 40/58 anonim ***** válasza:

mindegy, először még kedveltelek is kérdező, mert tetszik a ruha, amit feltettél, tetszik, hogy nem a gagyi tucat pitscha ruhákat preferálod, de látom, hogy a megnyilvánulásaid nincsenek összhangban ezzel.

felőlem öltözz michelin babának, ha akarsz, vagy tavasztündének, azt csinálsz, amit akarsz úgyis, de mi a fenének kérdezel a GYK-n, ha nem viseled el a hozzászólásokat?

2013. febr. 6. 19:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!