Mi a véleményetek erről a vintage ruháról? Www. Kepfeltoltes.hu/120715/DSCF6967_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 11:17
11/58 anonim válasza:
az hagyján, hogy hol csinos egy zsák, de mitől vintage? azért mert 10 éve kiment a divatból még nem vintage valami...
12/58 A kérdező kommentje:
Egy 44-es ruha azért egész máshogy néz ki felvéve mint a fogason. Szóval az lehet egyéni vélemény, hogy nem tetszik, az nem, hogy formátlan. Szép szabása van nagyon, ami lehet, hogy itt nem látszik :)És az ócskával is vitatkoznék. Köszi a válaszokat.
2012. júl. 15. 13:49
13/58 anonim válasza:
Ma már mindent eltudnak adni, ha ráhúzzák, hogy vintage?
14/58 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de ennek se szép szabása, se szép színe vagy fazonja nincs. Attól, hogy 44-es még látszana, de ez a ruha elég formátlan.
15/58 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, mint egy hálóing
16/58 anonim válasza:
Ez olyan mintha két különböző ruhát szétvágtak volna, aztán nagyon bénán összevarrták volna. Csak épp a két rész sehogy sem illik egymáshoz. A felső túl sötét az aljához, a két féle minta teljesen elüt. A szabása úgy rémes ahogy van, ez jól látszik a fogason is.
17/58 anonim válasza:
amíg a képnek csak a felső része töltött be (a ruha felső részével együtt), addig azt gondoltam: húú ez milyen szép. aztán betöltött az alsó része is és... megváltozott a véleményem. nekem is kicsit olyan, mintha két különböző ruhát vágtak volna össze... ez így nem jó
18/58 anonim válasza:
Nekem az alja tetszik,viszont a felsőt nagyon összecsapták,ha a felsőt ki lehetne cserélni akkor kicserélném egy sima fehér toppal és derékra meg egy öv és puszi.
19/58 anonim válasza:
Talán jobban látnám a fazonját, ha magadon fotózod le. Egyébként nem rossz, ha látom a fazonját jobban tetszene talán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!