Kinek fogok kelleni ilyen alacsony lányként?
Babám, 19 éves vagyok (tehát több mint valószínű, hogy már nem fogok nőni, mert 13 éves korom óta, egy plusz centit nem kaptam a magasságomhoz) és 157 cm vagyok! A barátommal 2 ás fél éve vagyunk együtt, ő 192 centi.
Egyszer mondta nekem, hogy amikor először meglátott (közös barátok kapcsán ismerkedtünk meg), akkor mivel ilyen alacsony voltam, rögtön a "aranyos" szót illesztette hozzám. Aztán megismert! :D Kevés embernek van nálam nagyobb tekintélye az ismerőseim közül, én vagyok a törpeterminátor :D Időközben a barátom is felcserélte az "aranyos" szót a "dögösre". Hidd el, nem hátrány az, ha pici vagy, legalább MAJD a fiúd mellé is fel tudsz venni egy normális magassarkút, és nem leszel nála magasabb.
És egyébként is, 14 vagy, még nőhetsz! :)
#30.!
Green Day a beceneved és szereted az alacsony csajokat? Komolyan mondom, hozzád megyek feleségül! :D
19/GD-fan Lány 157cm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!