Kinek fogok kelleni ilyen alacsony lányként?
Első válaszoló!
Tudod, engem hányszor bántottak már a magasságom miatt? Iskolában, otthon, egyaránt. És hidd el, nem az volt a célom, hogy elbizonytalanítsalak, mert ne vedd magadra, de gondolom mások vagyunk. Nálad gondolom azért nem volt feltűnő, mert nem tűnik szembe a magasságod, mert gondolom szép arcod van, de nekem nincs az.
Elso vagyok..
Nem teljesen bisztos az...
S engem is rengeteget bantottak mar a magassagom miatt.
Csajként nem probléma ha alacsony vagy, sőt:D
Ne a modell csajokat tekintsd példaképnek, rengeteg 160 körüli csaj vagy, nincs ebben semmi szokatlan vagy akármi amiatt szégyenkezned kellene, de erre idővel te is rájössz szerintem.
Első: ne legyen komplexusod neked se, simán jó az a 155 cm, megkockáztatom a fiúk legalább 90%-nak nem lenne probléma ha csak a magasságot nézzük.
158 centi vagyok, mellem alig van, 15 éves vagyok...
Na és?
Így is teszek másoknak.
Ja, és akkora magassarkút húzok fel amilyent akarok.
(Jó, nem minthogyha 15 évesen olyan nagyokkal próbálkoznék, de később nem lesz ez hátrány...)
És engem is egy csomóan csesztettek, de nem érdekel, a fiúknak bejön hogy ilyen pici vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!