Alacsony vagyok (160 cm), és sajnos híztam, most nagyobb a hasam, és oldalt is van úszógumim. Tudnátok linkelni nőies összeállításokat, amik optikailag előnyösek lehetnek a számomra? 28/N
ajánlom, hogy nézd a tv2-n ezt a műsort: mert én is szép vagyok
rengeteg hasznos információ van benne, sőt akár jelentkezhetsz is bele
neked igazából egy fekete tunika kellene, fekete fehér kontrasztos sztreccs nadrággal
az azért jó mert egyből mindenki a lábaidat fogja figyelni
ja és persze egy elegáns fekete tűsarkú
:D nekem ez az egyik kedvenc műsorom és ez talán a múlthetiben volt
Azért a nagyon bő felsőkkel óvatosan, mert hajlamosak még nagyobbnak mutatni azokat a részeket, amiket épp elrejteni próbálnánk!
Olyat keress inkább, ami nem teljesen passzos, nem látszanak alatta pontosan az úszógumik, de azért nem is fér be melléd még valaki :). Igyekezz úgy összeállítani az öltözéked, hogy a függőleges vonalak (minta, szabásvonal, rétegek szélei, hosszú nyakláncok) legyenek többségben, és ne a vízszintesek, mert azok optikailag szélesítenek. Ezen túl előnyös pl. a V kivágás, mert az arcodra tereli a figyelmet. Valamint, ha a plusz kilók miatt szélesebb lett a csípőd, akkor előnyös lehet a váll optikai szélesítése, pl. válltöméses blézerrel, húzott/rakott/buggyos ujjú felsőkkel.
Remélem tudtam segíteni :)
ÉN a hosszanti csíkos ruhákra esküszöm, ezek megnyújtanak kicsit. Linket nem tudok, viszont egy hasznos tanács: Most hétvégén lesz a JOY Vásárlási Láz, és mindent 20-30-50%-kal olcsóbban meg tudsz venni. Szóval, ha most időzíted a vásárlást, akkor sokat spórolhatsz. Mi mindig megyünk a barátnőimmel.
Itt utánanézhetsz, hogy milyen márkák és üzletek lesznek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!