Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy kéne ahhoz öltözködnöm...

Hogy kéne ahhoz öltözködnöm hogy SWAG legyek?

Figyelt kérdés
Kicsit hülyén fogalmaztam úgy értem hogy miket kéne felvennem ? milyen márka?

2012. júl. 7. 01:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem annyira extrák ezek a cuccok,mint már írtam,akárhol lehet őket kapni.Nincs külön ilyen stílusú bolt itthon...Az egyik képen a csajon pl egy sima kék top van,azt vehetsz ZARA-ban, H&M-ben,illetve egy bőrdzseki,azt meg mondjuk a Bershkában.
2012. júl. 7. 13:52
 12/26 anonim ***** válasza:
fullcap az muszáj (sajnos), az az egyik alap cucc a 'swag lányoknál' úgy tűnik. Azt pontosan nem tudom hol tudsz venni de azt is találhatsz. Hátha valaki tudja.
2012. júl. 7. 20:16
 13/26 anonim ***** válasza:

swag is for boys class is for men ,

ez alapvetően férfiaknak szól nőknek marad a duck face ezen a téren na persze igénytelen utánzat de akkor is

2012. júl. 8. 01:19
 14/26 anonim ***** válasza:

Fullcap-et vehetsz valamelyik üzletükben pl.

[link]

2012. júl. 8. 10:26
 15/26 anonim ***** válasza:
37%

Örülök, hogy ma mindenki önmagát adja, önálló stílust alakít ki. Miért kell olyat felvenni, ami tucat? Úgy értem, ha ilyen ruhákban érzed jól magad, az oké, de komolyan bele akarsz tartozni egy külön kategóriába? Nem lehet már megkülönböztetni a lányokat, ugyanúgy öltözik mindenki...

Ezek sima topok, sapik, dzsekik. Nem kell márkásnak lenni, elég, ha elmész egy turiba, az még olcsóbb is, és rengeteg ilyet fogsz találni. :D

2012. júl. 9. 13:54
 16/26 anonim ***** válasza:
swag fullcap vagy ilyen masnis kendő a hajban, trikó, levágott csőnaci, egyszerűen csak légy laza....
2012. júl. 14. 14:12
 17/26 anonim válasza:
stégben tudsz venni ilyen cuccokat szerintem..
2012. júl. 16. 14:05
 18/26 renato-n válasza:
szia,a márka az nem számít csak a ruhák, a swaggerek alapvetően néger stílusú ruhákba járkálnak és egyébként a swag-et szinte már minden olyan emberre mondják akin nagyon jó ruha van.ha swagger akarsz lenni ahoz kell egy pár forint :D a fiú és lány swagger ruhái nagyjából ugyan az csak női/férfi.női swag ruha pl.: egy szaggatott csőfarmer,baseball dzseki(alá egy stílusos poló),egy egyszerű nyaklánc és egy fullcap(nagyon nincs külön női fullcap,férfit hordanak általába).hát női swag cipőt nem nagyon tudnék mondani mert fiú vagyok de szerintem egy laza vans vagy lacoste megfelel,én fiúként suprát szoktam hordani.egyébként fogalmam se volt hogy swagger vagyok vagyis különösebben nem foglalkoztam azzal hogy stílusirányzat,meg vettem ami tetszett(supra,a suprához csak csőnadrág megy amit más esetben nem vennék fel de a supráért felvettem,szűk v nyakú poló,baseball dzseki,nyaklánc és néha veszek fel fullcap-et is amikor nem csinálom meg a hajamat :D ha nem veszek fel sapkát akkor a hajam kb. olyan mint bieber új haja vagy zayn malik-é,egyszer csak mondták hogy tiszta swag vagyok erre nézegettem az interneten és igen nagyjából értem ezt a stílust de nem mondanám hogy 100%-ra :D
2012. aug. 5. 04:08
 19/26 anonim válasza:
Nem fullcap kell hanem snapback!!!!! amelyiket jónak látod.
2013. jún. 1. 23:13
 20/26 ariana cat válasza:
szia énis swag akarok lenni vannak ojan ruháim fullcapom is van de ha swag akarsz lenni télen ne fullcap sapi húz h.nm usankát!
2013. aug. 1. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!