Mit vegyek fel az este?
Figyu, tényleg nem írtad meg, milyen a stílusod, de akár rocker vagy, akár olyan csajosabb, az biztos, hogy valami hosszabb felsővel eltakarhatod a felesleget. Nem ilyen kismama méretre gondoltam, csak olyanra, aminek jó a szabása, hosszú, de nem túl bő és mindenképp valami sötétebb színben. Ahhoz egy farmert, és valami zárt magassarkút, mert esik az eső. Ha sportosabb vagy, akkor pedig egy tornacipőt valami egyszerűbb felsővel és csőnacit. Remélem segítettem és nem írok későn. Jó szórakozást =)
16/L
Nyugi, sokszor én is így érzem magamat. Szinte az összes barátnőm vékonyabb nálam, de kapaszkodj meg: engem a fiúk többször megnéznek, mint közülük egyeseket...
A lényeg, hogy ne húzz túl testhezálló pólókat, inkább valamit, ami egy picit bővebb szabású (persze azért nem zsák szélességűt) Nadrág bármilyen lehet, főleg farmer, de szerintem egy halásznaci is állhat csinosan. Színekben én is a sötétet ajánlom, de egy-két csillogó, világos kiegészítővel feldobhatod, ha nem szereted annyira a sötét színeket.
Cipőnek én a magassarkút ajánlanám, mert megnyújtja a lábat, mutatós és magabiztosságot ad ;)
ha ez nem a stílusod, akkor pedig válassz hozzá valamit, ami neked tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!