Hány naponként cseréled a ruhadarabjaidat magadon és veszel tisztát?
Pl:nadrág,pulóver,gondolom a fehérnemű az egyértelmű.
Komolyan kérdezem,szóval nem kell a hülyeség.
Én pulcsit,nadrágot 2-3 naponta szoktam,ha nem lesz koszos.
Fehérneműt,pólót mindennap.Viszont a munkahelyemen azt látom,hogy mindennap teljesen más göncbe jönnek /munkaruházat is van,tehát azt jelenti,hogy napi 2-3 órát hordanak egy ruhát aztán gondolom mossák/
Vagy csak félreteszik,és egy hét múlva megint felveszik?
Én egy nadrágot van hogy 1 hétig is elhordok nem nagyon lesz koszos ha olyan helyekre megyek szinte. Fehérneműt napi szinten cserélem sőt ilyen melegbe van hogy 2 szer cserélek mert beleizzadok és már kellemetlen. Pólót kb 2 naponta pulcsit meg olyan 3-4 naponta.
Munkahelyemen 2 ruhánk van azt akkor cserélem ha koszos lesz akkor ott a másik. Ha nem lesz koszos akkor 3 naponta cserélem hétvégén meg mosás.
Hali
Én fémiparban dolgozom így naponta 2 boxer póló elmegy +1 zokni mert itthon már nem veszem fel:)
A munkaruhábol van vagy 4 azt 2-3 naponta cserélem.
Télen amikor nem izzadok farmer nadrágot elhordok 5 napig is ,ha nem kell dolgozni. pulóvert is 2 naponta cserélek.
Nem vagyok nagy igényű így rengeteg vétóruhám van.
Pólót, fehérneműt, zoknit, harisnyát naponta.
Pulcsit 2-3 naponta.
Nadrágot 2-3 naponta.
Melltartót is 2-3 naponta, mivel 3 db van, ebből 2 hprdható állapotban, és nincs kedvem minden nap mosni.
Felsőt,fehérneműt naponta,de nyáron egy nap 2x is.
Nadrág 3-4 naponta.
Lábbeliket hetente tisztítom.
#5 én csak 1 helyen láttam, hogy pólót 2-3 naponta, máshol azt láttam, hogy naponta, nem tudom, hogy honnan jön neked ez a 3 egymást követő nap.
Amúgy télen én is elhordok egy pólót 2 napig, mivel nincs rajtam egész nap, hiszen itthon átöltözöm. A munkám is olyan, hogy egy nadrág is simán kibírja egy hétig. Nyilván zoki, fehérnemű az naponta. Pulcsi 3-4 nap (ezt meg csak utazáskor van rajtam).
fehérnemű, póló- naponta
nadrág, pulóver- 2 naponta
fehérneműt,zoknit-naponta,ilyenkor nyáron van hogy 2x is,mert ha elmegyek úszni már nem szeretem a régi fehérneműt felvenni
pólót-naponta szintén,mindegy mennyi ideig volt rajtam
vékony pulóver-naponta, már nincs olyan finom friss illata másnapra
télen a nagy kötött pulcsikat meg két naponat
farmert-2-3naponta, de van,hogy négy napig is hordom: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!