Lányok, ti mindig egyforma bugyit és melltartót viseltek?
Figyelt kérdés
Halottam pár lánytól és nagyon meglepett, hogy felemás bugyit, melltartót hord. Szerintem ez igénytelenség. Sokkal jobban mutat, ha egyforma a minta, anyag, stb. Ha vesztek mondjuk egy melltartót, akkor miért nem lehet megvenni hozzá a bugyiját is?? Vagy veszel egy bugyit és a melltartót már nem veszed meg hozzá? Nekem ez nagyon furcsa!! Igaz, hogy így nehezebb fehérneműt venni, mert nem elég, ha a bugyi tetszik, ha a melltartó fazonja nem olyan, akkor az már nem kell. Szerintem sokkal szebb úgy, ha egyforma. Bugyiban én csak az olyat szeretem, amelyiknem oldalt a csík nagyon vékony, csak egy pánt. Hiábe tetszik egy melltartó, ha a bugyija nem ilyen. Szerintem erre illene odafigyelni!
én egy ideig figyeltem, hogy csak egyformát...hogy miért figyeltem? mert hülye kis csitri voltam, és pont ezt olvastam az IM-ben, mit amit te irsz, hogy mekkora igénytelenség máshogy... Na most kb 1-2 éve rájöttem, hogy ez egyáltalán nem igénytelenség, sőt éppen ellenkezőleg igy nem lesz egyhangú a fehérneműd, szerintem nagyon jól lehet párositani a különböző szineket (mondjuk csipkéshez bugyihoz nem vennék fel sportmelltartót de azért sok minden belefér) Szerintem az sokkal nagyobb igénytelenség, ha koszos, szakadt a fehérnemű és valaki úgy hordja!
2009. júl. 12. 10:29
22/26 anonim válasza:
a 10:29-es vagyok megint
Ja, elárulom, hogy mielőtt azt gondolod, hogy biztos nekem is tök mindegy, mert senki se nézni...van párom, két éve. A véleménye pedig az, hogy utálja a melltartókat, eddig soha egyetlen melltartómmal, bugyimmal se törődött, sőt, szabályosan letépi rólam (volt, hogy elszakadt), amikor a szexre kerül a sor. És más férfi haverom is ezt szokta mondani, hogy nekik tök mindegy milyen ruha (nem csak fehérnemű) van a lányon, a nők csinálnak ebből nagy ügyet teljesen feleslegesen. De én gyanitom, hogy nagyon gyerekded még a kérdező.
2009. júl. 12. 10:36
23/26 anonim válasza:
Nekem egyetlen egy szettem van. Na most van kb 50db bugyim meg 5 melltartóm...nehezen tudnám mindig úgy felvenni h passzoljanak egymáshoz.
2009. júl. 12. 17:53
24/26 anonim válasza:
Ha lesz saját állásom, jó fizum akkor én is csak szettet hordok majd, veszek abból vagy 20 mindtásat, csipkéset, meg még néhány natur fekete, fehér, és bőrszínű szettet, plusz mindenféle variálható pontos dolgok... De most egyenlőre a szüleim fizetéséből élek, szóval felemás mindig. Igényes és szép, ha szett van rajtad, de ettől még nem csúnya és igénytelen, ha nem. Ez afféle luxus dolog, amit nem mindenki engedhet meg. Mint ahogy előttem is írták, a bugyi eleve gyorsabban kopik, így ez azt feltételezi, hogy sok szett kell, vagy két ugyanolyan bugyi egy melltartóhoz. No meg egy melltartót vagy 3*-4* felveszek, nem vagyok izzadós, nem lesz semmi baja, de egy bugyit csak egyszer ugyebár. Az előttem szólóaknak abban is igaza van, hogy a pasikat ez egyáltalán nem érdekli, szóval szerintem egyáltalán nem gáz a dolog.
2009. júl. 12. 19:10
25/26 anonim válasza:
nekem van pár szettem, és régebben együtt hordtam őket, de ha nem egyforma volt rajtam, ez sem érdekelt pl fehér nadrághoz fehér/testszinű bugyi + fekete felsőhöz egyértelműen fekete melltartó. tehát az elmélet már itt megdőlt.
amúgy egy csomó ideje nem hordok egyátalán melltartót, ugyhogy nehéz lenne szettben horsani :)
a barátom nagyon örül neki ;)
19L
2009. júl. 13. 00:27
26/26 anonim válasza:
Szerintem meg nem az :-) Én mindig szetteket veszek, de pl. általában a bugyi nem tetszik, így azt nem hordom. De nem hiszem, hogy bárki foglalkozik ezzel rajtam kívül...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!