Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti mindig egyforma...

Lányok, ti mindig egyforma bugyit és melltartót viseltek?

Figyelt kérdés
Halottam pár lánytól és nagyon meglepett, hogy felemás bugyit, melltartót hord. Szerintem ez igénytelenség. Sokkal jobban mutat, ha egyforma a minta, anyag, stb. Ha vesztek mondjuk egy melltartót, akkor miért nem lehet megvenni hozzá a bugyiját is?? Vagy veszel egy bugyit és a melltartót már nem veszed meg hozzá? Nekem ez nagyon furcsa!! Igaz, hogy így nehezebb fehérneműt venni, mert nem elég, ha a bugyi tetszik, ha a melltartó fazonja nem olyan, akkor az már nem kell. Szerintem sokkal szebb úgy, ha egyforma. Bugyiban én csak az olyat szeretem, amelyiknem oldalt a csík nagyon vékony, csak egy pánt. Hiábe tetszik egy melltartó, ha a bugyija nem ilyen. Szerintem erre illene odafigyelni!
2009. júl. 8. 17:57
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nézd meg egy fehérnemű boltban. Külön vannak a bugyik és külön a melltartók, csak meg kell keresni a párját. Jolidonnak egész jó fehérneműi vannak, vagy ha olcsóbbat akarsz akkor H&M vagy New Yorker.
2009. júl. 8. 22:43
 12/26 anonim ***** válasza:
89%

Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ugye naponta cserélünk bugyit.ez igy helyes.akkor azt akarod mondani,hogy kb egy melltartó 1500 körűl van (de triumph még drágább)egy bugyi hozzá jó esetben 400...na már most akkor 7 nap van egy héten akkor hét melltartó 7 hozzá 7 bugyi?és még egy idő után akkor bugyiból venni kell megint 7-et mert elhasználódik.

nyilván a tehetősebbek ezt megtehik.nekem kb 2-3 melltartóm van amijez bugyi is dukál.és abszolút nem igénytelen ha egy fekete melltartohóz felveszek egy szintén fekete bugyit (még ha az anyag nem is u.a.)nem értem miért kell így leszólni h igénytelen...

2009. júl. 9. 08:31
 13/26 anonim ***** válasza:
88%

Nekem a New Yorkeres is drága. Én a kínaiban veszek, ha épp van rá pénzem, ott pedig nem lehet cserélgetni.

Két szettem van, az egyiket kaptam névnapomra, a másikat most vettem. De érdekes, a barátom még sosem fújjogott, hogy jujj, jajj, milyen igénytelen vagy, ha jeles nap van, szettet veszek fel, amúgy meg nem, pedig nyaranta együtt élünk szinte. Mégis kibírt mellettem már 14 hónapot úgy, hogy felemás a bugyim meg a melltartóm. Úgy sem mutogatom a bugyimat a gatya alól, szerintem az rém igénytelen, meg ízléstelen, amikor egy buta p*csa leül a buszon, és az egész feneke elém tárul a tangával egyetemben.

2009. júl. 9. 10:42
 14/26 A kérdező kommentje:
Na, azt én is utálom, amikor kint van valakinek a bugyija. Az már nem igénytelen, hanem gusztustalan! Nem azért hotdok pántos bugyit, mert szeretem kirakni, hanem mert azt tartom szexinek. Nekem ez tetszik.
2009. júl. 9. 15:00
 15/26 anonim ***** válasza:
54%

70C-s mellel veri magát a kérdező?? :D

legalább ha nagy melled lenne.

így tök mind1 h mit veszel fel semmi sem látszik :)

2009. júl. 9. 16:57
 16/26 A kérdező kommentje:
Verem magam? Te miről beszélsz??? Nem mondtam, hogy nagy mellem van. Amúgy közepes, a C kosár nem számít kicsinek. Kíváncsi vagyok, hogy neked mekkora van.
2009. júl. 9. 17:35
 17/26 anonim ***** válasza:
69%
én nekem meg több a bugyim mint a melltartóm és van egy kedvenc , hétköznapi, bulizós .. és van hogy a hozzá való bugyi épp koszos vagy valami .
2009. júl. 9. 18:01
 18/26 anonim ***** válasza:
62%
hát figyu..mi az h igénytelenség? ki nézi azt? a lényeg a higiénia.. fontosabb dolgok is vannak ennél..
2009. júl. 10. 04:41
 19/26 anonim ***** válasza:
Hát akkor én ezek szerint igénytelen vagyok. De nem igazán értem, h miért. Az utcán jó esetben sem a bugyimat, sem a melltartómat nem látják....
2009. júl. 12. 03:10
 20/26 anonim ***** válasza:
39%

áááhh....kinek a nagyobb a melle verseny indult?? LMFAO XDDDD ezt nevezem! színvonal a javából. minél jobban lóg a tőgyed, annál jobb nő vagy. gratuláció.

(oké, ezt én is elég vulgárisan fogalmaztam, de csak gondoltam, kipróbálom milyen lesüllyedni a szintetekre =))

egyébként, én sem hordok egyforma fehérneműt. nekem az nem jön be és ez van. szerintem nem igénytelen. ez csak esztétikai kérdés, kinek hogy tetszik. az igénytelen az olyan, hogy pl. nem tiszta fehérnemű, nem a megfelelő méretű fehérnemű - mert ahogy néha észreveszem, ez is elég gyakori probléma, csajok akiknek akár D-s kosár is kéne, C-s kosarú melltartókban járnak mert ha minél több kilátszik a melléből az szexi vagy wtf??! hát szerintem meg az elég igénytelenül néz ki, pláne ha még ráadásul szivacsos melltartó is és az mégjobban kinyomja a mellét, szóval szinte kilóg belőle a fél melle. na az gyönyörű. habár én normális méretben sem szeretem a szivacsos melltartókat és nem is hordok olyat.

én melltartókban az egyszínű csipkéseket szeretem, bugyikban pedig a kicsit sportosabb szabású franciabugyik tetszenek, mindenféle feliratokkal meg figurákkal, sok olyan bugyim van, szóval én általában 2 teljesen különböző darabot viselek fehérneműből. hát nekem se panaszkodott soha a barátom. valószínűleg olyan nagyon azért nem érdekli hogy milyen fehérnemű van rajtam, hogy még bele is kössön. csak néha a vicces feliratos bugyikon szokott nevetni.

2009. júl. 12. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!