Lányok, ti mindig egyforma bugyit és melltartót viseltek?
Figyelt kérdés
Halottam pár lánytól és nagyon meglepett, hogy felemás bugyit, melltartót hord. Szerintem ez igénytelenség. Sokkal jobban mutat, ha egyforma a minta, anyag, stb. Ha vesztek mondjuk egy melltartót, akkor miért nem lehet megvenni hozzá a bugyiját is?? Vagy veszel egy bugyit és a melltartót már nem veszed meg hozzá? Nekem ez nagyon furcsa!! Igaz, hogy így nehezebb fehérneműt venni, mert nem elég, ha a bugyi tetszik, ha a melltartó fazonja nem olyan, akkor az már nem kell. Szerintem sokkal szebb úgy, ha egyforma. Bugyiban én csak az olyat szeretem, amelyiknem oldalt a csík nagyon vékony, csak egy pánt. Hiábe tetszik egy melltartó, ha a bugyija nem ilyen. Szerintem erre illene odafigyelni!
Én soha nem figyelek erre és mindíg más, de most hogy mondod...:)
2009. júl. 8. 18:10
2/26 anonim válasza:
nekem szettem csak egy kettő van.. nem mindig jó rám a bugyi és a melltartó is.. illetve van olyan, hogy nem tetszik a bugyi anyaga. és mivel nem látja senki, nekem fontosabb, hogy kényelmes legyen a bugyi is.. persze ha fiú kerül a képbe akkor adok majd az összhatásra, de hát könyörgöm...
2009. júl. 8. 18:16
3/26 anonim válasza:
De például én azért nem viselek mindig tök egyformát mert a melltartó tetszik de a hozzávaló bugyi már nem, de mivel együtt van ezért megveszem csak nem veszem fel, de azért megpróbálok erre is figyelni. De akkor már a fiúk is figyelhetnének hogy igényes alsóneműt hordjanak, mert azért ott is van gáz.
2009. júl. 8. 18:17
4/26 anonim válasza:
én egyszerűen nem szettet veszek hanem külön-külön és ugy elég nehéz... :) de mondjjuk amig nem élek szexuális életet addig szarokrá:P
am sztem is igényesebb ugy de... MAAAJD :D
15/L
2009. júl. 8. 18:24
5/26 anonim válasza:
Én sosem veszek szettet, mert kínaiban csak szivacsos melltartó van szettben (legalábbis másmilyet még nem találtam, és a szivacsos kényelmetlen és túl nagynak látszanak a melleim benne) A márkásra meg nincs pénzem...
Meg egyébként sem érdekel milyen van rajtam, főleg amikor csak én látom és csak otthon. Nekem nem szokásom tangapántot mutogatni a farmer alól meg ilyenek, senki sem tudja, milyen melltartó van rajtam (max a pántja látszik ki) meg milyen bugyi.
Az összes melltartóm fekete csipkés és az összes csipkés tangám is fekete, a barátomnak meg az már fel sem tűnik, hogy a minta nem igazán egyezik, de azért arra figyelek, hogy az anyag egyezzen kb...
21/L
2009. júl. 8. 18:58
6/26 anonim válasza:
Neeem.
Amúgy osztom az előttem lévők véleményét: legtöbbször az egyik nem jó, nem tetszik, nem kényelmes, akkor meg minek azt is megvenni.
Ja hát meg... minek keverni-kavarni, szettezni, ha az ember <szingli>!? :D
2009. júl. 8. 20:09
7/26 anonim válasza:
én nem vagyok szingli, de én úgy oldom meg, h mindig igyekszem sok hasonló fazonú bugyit venni, ami közösen illik egy melltartóhoz..szal mindegyik melltartómhoz van legalább 3 bugyim, ami tökéletesen illik hozzá:)
sztem nem kell túlbonyolítani
2009. júl. 8. 21:26
8/26 anonim válasza:
Én például nem is vehetnék szettet, nagyok a melleim és az egyik legnagyobb melltartó méretre van szükségem, a hozzá való bugyiba pedig 2x beleférnék
2009. júl. 8. 22:24
9/26 A kérdező kommentje:
:) Az nem úgy van...általáben nincsenek összepárosítva a szettek. Behetsz 70C-s melltartót S-es bugyival (én olyat hordok) és vehetsz 90DD-s melltartót is S-es bugyival.
2009. júl. 8. 22:34
10/26 anonim válasza:
hát én még csak ugy láttam szettet h nem lehetett variálni a méreteket, amugy szlovákiai vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!