Rossz Fiú kérdése:
Szerintetek melyik a szebb?
Figyelt kérdés
Van 2 cipő de nem tudom eldönteni melyik a szebb és hogy melyiket vegyem meg. Azt ne nézzétek hogy most meleg van és akkor ez túl meleg mostanra stb...
It van pár kép az elsőről:
És itt van pár kép a másodikról:
Kérlek ha lehetséges egy rövid indoklást is a válasz mellé.
2012. jún. 28. 12:30
32/36 A kérdező kommentje:
Hár a zöldből nincs méret de a sárgából még van :D De nem tudom hogy megvegyem-e mert nekem inkább a szürke kék zöéd színek jönnek be de ez is nagyon szép semmi bajom nincs vele csak hogy néznének rám az emberek? Meg úgy vagyok vele hogy már egyszer estem bele egy ilyen problémába. Le volt árazva a cipő 60%-kal és megvettem mert nagyon olcsó volt, de nem tetszett annyira és nem is hordtam 1x se :S Szóval inkább veszek vmi szépet ami nekem is tetszik drágán mint vmit ami annyira nem olcsón :D De még lehet meggondolom magam és megveszem a sárgát vagy a barnát :D De ha lesz méretben a bőr zöldből egyből lecsapok ráá :D
2012. jún. 29. 17:25
33/36 anonim válasza:
nem ide tartozik de véletlenül nem Gergőnek hívnak?:DD
34/36 A kérdező kommentje:
Nem, Nem Gergőnek hívnak xD
2012. jún. 30. 15:08
35/36 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy egy ilyen akció után rövid időn belül érkezik utánpótlás XD De akkor miért nem vetted meg a szürkét? Írtad, az jobban passzol a ruháidhoz, a másikon azt a kis sárga részt is furcsálltad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!