Szerintetek melyik Origami bikini szebb?
2012. jún. 8. 16:30
1/12 anonim válasza:
Nekem a második jobban tetszik :)
Képes vagy ennyit kiadni érte? :D
2/12 anonim válasza:
A második sokkal jobb, jobban kiemeli a mellet. Az első szerintem vagy azoknak jó akiknek nagyon kicsi a mellük mert akkor a minta és a szabás eltereli a figyelmet róluk h kicsit, vagy azoknak akiknek nagyon nagy mert akkor nem tűnik el ebben a fazonban.Én mindenképpen a másodikat választanám de mondjuk nemtudom neked milyen alakod van:)
20L
4/12 anonim válasza:
nekem is mindkettő tetszik! bár nekem kicsi a cicim és szerintem is akkor az első lenne a jobb az én esetemben.
5/12 anonim válasza:
Mindkettő csodaszép. De talán a második egy picit jobban tetszik a bugyi része valami szuper :))
9/12 anonim válasza:
1ik se tetszik, de ha választanom kéne, akkor a 2.
15/L
10/12 anonim válasza:
A 2. de ha ennyit adnék egy bikiniért..:(megszakadna a szivem..
Én 3200ft-ért vettem egy ilyet: [link] vagyis hasonlót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!