Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik a szebb?

Rossz Fiú kérdése:

Szerintetek melyik a szebb?

Figyelt kérdés

Van 2 cipő de nem tudom eldönteni melyik a szebb és hogy melyiket vegyem meg. Azt ne nézzétek hogy most meleg van és akkor ez túl meleg mostanra stb...

It van pár kép az elsőről:

[link]

[link]

[link]

És itt van pár kép a másodikról:

[link]

[link]

[link]

Kérlek ha lehetséges egy rövid indoklást is a válasz mellé.

2012. jún. 28. 12:30
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Vagy ez nagyon hülyén néz ki? [link]
2012. jún. 28. 13:06
 12/36 anonim ***** válasza:
Nem rossz, sőt...Ha kötekedni akarok, akkor annyi csak hozzá, hogy viszonylag behatárolt, hogy milyen színű cuccokhoz vehető fel :) De nem én döntök, de ahogy látom, neked sem könnyű. Na igen, a túlkínálat :D
2012. jún. 28. 13:19
 13/36 A kérdező kommentje:
Ezt utálom a legjobban amikor nem tudok dönteni :S:S:S Mert szívem szerint a legelső zöldet venném meg de nincs a mééretemben :S Az után a barna jön a sorban de az meg nem nagyon illik a ruháimhoz :S Vagy a barna mindenhez illik? o.O Az a szürke meg szép lenne ha nem cska szürke lenne :S A sárga meg hááát, nekem nagyon tetszik a kinézetem eg minden csak ... a sárga nem néz ki hülyén egy fiún? o.O
2012. jún. 28. 13:24
 14/36 anonim ***** válasza:
Dönteni fogsz, mert döntened kell XD Egyébként a barna egy furcsa szín, nem túl rikító, de ugyanakkor én nem szeretem ezt a föld színt annyira, mivel nem tudom mihez felvenni. Az a fényesebb szürke sem rossz, és elég sok másik színhez is passzol (mert gondolom a mostani vagy majd az őszi ruhatáradhoz válogatsz most cipőt). Az utolsó sárga meg nem veszélyes, úgy értem ennyi sárga fiún is simán elmegy.
2012. jún. 28. 13:28
 15/36 A kérdező kommentje:
Már nagyon hajlok a sárga felé xD Mert a barna nagyon szép csak ... nemtom, de a szürkéről letettem, mert anya megláttaés azt mondta hogy űrhajós cipő xD Szóval a sárga vagy a barna, de lehet hogy ez hülyén hangzik, de azt a sárga részt nem lehet lefesteni? o.O Hogy egy kis zöld árnyalatot kapjon... AZ annyira jó lenne *.*
2012. jún. 28. 13:33
 16/36 anonim ***** válasza:
Lefesteni? Jaj :S:D Űrhajós? Nem értem :D De anyukűd vagy te döntesz amúgy? Ki is fogja hordani? :D
2012. jún. 28. 13:35
 17/36 A kérdező kommentje:

Nem ő dönt csak vicces volt, de ahogy nézegetem nekem se tetszik az a szürke :S Szóval vagy a barna vagy a sárga de amúgy már van egy skytoppom, kék :D És ezért hajlok a sárga felé, mert olyan fajtám még nincs :P De...

A helyemben melyiket vennétek meg?

Ruhatár színei:

- sok sok rengeteg kék

- zöld

-nagyon kevés piros/narancssárga

-sok szürke

2012. jún. 28. 13:38
 18/36 anonim ***** válasza:
Továbbra is akkor az utolsó szürke-sárga TK Society-t mondom. Barna az olyan izé, nem tudom, a színe nem fog meg. Kék Skytop? Az sem lehet rossz, nekem fekete Skytop II. van :P
2012. jún. 28. 13:43
 19/36 A kérdező kommentje:
Nekem ez van :D [link]
2012. jún. 28. 13:47
 20/36 anonim ***** válasza:
Egyelőre csak ez XD Részemről egy full fekete Skytop II. (Black/Satin Red azt hiszem), illetve egy TK is akad (Black/charcoal/purple) :P Megvetted/rendelted végre ezt a sárga/szürkét? Vagy addig vársz, míg ebből sem lesz, és kezdődik az egész elölről? :D
2012. jún. 28. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!