Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik a szebb?

Rossz Fiú kérdése:

Szerintetek melyik a szebb?

Figyelt kérdés

Van 2 cipő de nem tudom eldönteni melyik a szebb és hogy melyiket vegyem meg. Azt ne nézzétek hogy most meleg van és akkor ez túl meleg mostanra stb...

It van pár kép az elsőről:

[link]

[link]

[link]

És itt van pár kép a másodikról:

[link]

[link]

[link]

Kérlek ha lehetséges egy rövid indoklást is a válasz mellé.

2012. jún. 28. 12:30
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
szerintem az első az jobb.
2012. jún. 28. 12:35
 2/36 anonim ***** válasza:
Nekem a második jobban tetszik, az elsőn az a ronda zöld csík elrontja az összképet. Lényegében mindkettő hordható bármilyen színű nadrággal, de szerintem a második "különlegesebb".
 3/36 anonim ***** válasza:
Fiú vagy? Bocsi, de szerintem egyik sem túl férfias darab, nekem nagyon nem jönnek be ezek a magasszárú cipők...
 4/36 A kérdező kommentje:
Igen Fiú vagyok. Uhh nagyon megoszlanak a kommentek xD Az a baj hogy nemtudok választani, mert az öltözködésem eléggé ilyen kékes zöldes szürkés, de most akarok váltani az enyhébb szinekre pls kék szürke fehér. Szerintetek melyikhez melyik illik?
2012. jún. 28. 12:38
 5/36 anonim ***** válasza:
az elsőt vedd meg
2012. jún. 28. 12:43
 6/36 anonim ***** válasza:
Természetesen a TK Society, bár lehet, hogy nem ebben a színben venném meg. Miért? Mert szerintem most ez a legjobb Supra. Garage Store-ban van most szép akció, hátha maradt még valamelyikből :D
2012. jún. 28. 12:45
 7/36 anonim válasza:

a második sztem, formásab és kényelmesebbnek tűnik pl bele tudsz bújni anélkül h befűznéd, és alacsonyabb a szára ami kényelmesebb és nem gyűri fel a nadrágot.

16/l nemtom ez számít-e de én is ilyesmi cipőket hordok, ha lányosak lennének mondjuk, de ugyanez a forma akkor a másodikat választanám

2012. jún. 28. 12:50
 8/36 anonim ***** válasza:
A 2. sokkal szebb *.*
2012. jún. 28. 12:55
 9/36 A kérdező kommentje:

Köszi :D Van egy harmadik választásom is, mert most néztem meg a méreteket és az elsőből elfogyott o.O 1 nap alatt :S Már csak 45ös meg 47,5-es van szóval itt egy másik lehetőség :D

[link]

[link]

2012. jún. 28. 12:57
 10/36 anonim ***** válasza:
Ez sem rossz, csak túl egyszínű. De ahogy látom, lassan már nem lesz választási lehetőséged, sokáig nem agyalhatsz, ha ennyiért akarsz Supra cipőt XD
2012. jún. 28. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!