Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemények ezekről az összeáll...

Vélemények ezekről az összeállításokról?

Figyelt kérdés
12L
2012. jún. 25. 22:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Csinos, de ezek hülyén mutatnának rajtad. Kb. 5 év múlva térjünk vissza a témára.
2012. jún. 26. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen tényleg nem ilyet kéne felvenned. :( még olyan kislány vagy.. ne vesztegesd el ezeket az éveket.

ezekre lesz még annyi idő.

Jó ízlésed van,nekem is tetszenek de én már 22 vagyok.

Ne siess!:) amúgy cuki vagy!

:)

a 21 éves fiúka meg ne pedomacizzon itt...:P te is várjál még rá!!:P :D

2012. jún. 26. 16:00
 13/13 L.Lilla válasza:
100%
Figyelj én 13 vagyok és telt sarkúm nekem is van.(1. össz.) Csak ünnepekre és vendégségbe veszem fel. Azért elegáns. Pedig az anyám se egy cicababa fajta.(tanár) Szóval az az első összeállítás egész jól néz ki. A többit nem ajánlom. Ehhez még túl fiatalok vagyunk. Nem kell mindig nagyobbnak tünnünk. Az első cipő jól néz ki. Tudom most sokan hülyének tartanak, de egy csinos nyári cipő sose árt! Az utolsó cipőt ne vedd fel!... Tudod milyen
2012. jún. 26. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!