Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemények ezekről az összeáll...

Vélemények ezekről az összeállításokról?

Figyelt kérdés
12L
2012. jún. 25. 22:43
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

[link]

+

[link]

+

[link]

+

[link]

+

[link]

Meg ezek:

[link]

A táska, a parfüm , a szájfény, a cipő az nem.

+

[link]

2012. jún. 25. 22:46
 2/13 anonim ***** válasza:
lol
2012. jún. 25. 23:22
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem 12évesnek való. Ha én lennék az anyád kapnál egy jó nagy pofont hogy inkább a tanulással foglalkozz ne ezekkel.

Egyébként is csak nevetséges lennél ezekben.

2012. jún. 25. 23:28
 4/13 anonim ***** válasza:

"Nem 12évesnek való. Ha én lennék az anyád kapnál egy jó nagy pofont hogy inkább a tanulással foglalkozz ne ezekkel.

Egyébként is csak nevetséges lennél ezekben."

2012. jún. 25. 23:50
 5/13 anonim ***** válasza:

"Nem 12évesnek való. Ha én lennék az anyád kapnál egy jó nagy pofont hogy inkább a tanulással foglalkozz ne ezekkel.

Egyébként is csak nevetséges lennél ezekben."

Milyen gonosz vagy!

21/f

2012. jún. 25. 23:51
 6/13 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem nagyon szép, nőies összeállítás! Ne foglalkozz a bunkókkal! Legalább te nem vagy tömeglány!

21/f

2012. jún. 25. 23:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Tanulással foglalkozni? Eleget tanultam én év közben. Kitűnő lettem idén is ahogy elsőtől kezdve mindig.Azért köszönöm mindenkinek a véleményt:)
2012. jún. 26. 00:37
 8/13 anonim válasza:
30%
Szia én is körülbelül ennyi vagyok és én is ilyet hordok . Hidd el jók ezek ;)
2012. jún. 26. 00:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem neked való... 12 éves vagy! Az nem indok, hogy egész eddig kitűnő voltál, 5., 6. osztályban nem nehéz, még a leghülyébbek is össze tudják hozni...

Az első összeállításból a ruhák aranyosak, a cipő nem neked való. (hogy akarsz te 12 évesen magassarkút? egy egyszerű balerina jobb lenne hidd el.)Az ékszerek egész egyszerűen nevetségesek... Azok nőknek valók. A szájfény és szempillaspirál még talán elmegy, de elég sok szerintem.

A második összeállítás elmegy... De bármennyire is nézzük, elég röhejes lehetsz ilyen ruhákban. Semmi alakod nincs még, minek akarsz te feszülős legginget? Sál, hajpánt nem rossz. Karkötő elmegy. De szerintem egyáltalán nem illik egy 12 éveshez ez a gyűrű. A cipő meg megintcsak röhejes...

Miért akarsz te magassarkút? Jézusom... Nem vagyok nálad sokkal idősebb, de ilyet én nem vennék fel még jópár évig.

16/L

2012. jún. 26. 11:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Az első képen lévő ruhák közül talán az első az, amit felvehetsz. A második ruha nagyon előnytelen lesz rajtad, mert még nincs kialakulva a melled és a csípőd. Az a napszemüveg, táska és cipő egyáltalán nem neked való, úgy fogsz bennük kinézni, mintha anyukád kiegészítőit vetted volna fel. Ugyanez vonatkozik arra a piros kiegészítőkre is, túl nőiesek.

A szempillaspirál és a szájfény közül a szájfény az, amit egy 12 évesnek megengednék.

A telitalpú szandállal is várhatsz két-három évet.

Ami a legjobban kiakasztott, az a magassarkú platformcipő. Minek akarod azt hordani? Egyáltalán hova? Hosszútávon nagyon kényelmetlen cipő, nem neked való!! Úgy gondolo, hogy túl hamar fel akarsz nőni, lesz még időd ezeket a ruhákat hordani, ne most akar elkezdeni! Aztán gondolj bele..iskolába betipegsz ilyen öszeállításban, ezek nem oda illő ruhák.

2012. jún. 26. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!