Lányok! Szerintetek mióta divat a szakadt nejlonharisnya viselés? Ez trendi, vagy ezt csak egy igénytelen nő engedi meg magának? Vélemények?
Figyelt kérdés
Néhány napja láttam egy lányt,de a ruházata sem volt semmi!Mondjuk még a felső viselete el is ment(vékony kabát,póló,farmermini),de a fekete nejlonharija akár a madárijesztő.Áhh!Ez túl enyhe kifejezés,inkább olyan volt mint akit a sas széttépett!Én mindezzel nem leszólni akarok valakit,de nem tartjátok undorítónak?Ha az én barátnőm akarna így kimenni az utcára,hát azt nem hagynám.De ő amúgy sem egy egy harisnyaimádó tipus,csak akkor veszi fel ha nagyon muszáj.Az oké ha valakinek véletlenül leszalad egy szem,és nem tud felvenni másikat teljesen érthető.De így ,hogy direkt kiszaggatja?Ez ribis,vagy igénytelenség?2012. máj. 13. 14:39
1/7 anonim válasza:
igénytelen. Pótharisnya nélkül nem is indulnék el dolgozni. Akár divat akár nem a szaggatott harisnya.
2/7 anonim válasza:
Én is undorítónak találom ezt a stílust. Én is láttam egy hasonló csajt akinek szakadt harisnyája volt hát finoman szólva inkább elsétáltam mellette.
4/7 anonim válasza:
Ez nem stílus, hanem igénytelenség, lustaság. KIszakad a harisnya, és nincs pót, akkor szegény ember nem tud mit teeni, kiszakadt-kiszakadt, ez van. Szakadt harisnyában csak akkor mászkálunk, ha elszakadt és nincs pót és valamiért nem akarjuk levenni
5/7 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem igénytelenség, és nem is divat. Ez egy sajátos öltözködési stílus, ami egyáltalán nem kell, hogy mindenkinek tetsszen.
6/7 A kérdező kommentje:
Az,hogy a harisnyán véletlenszerűségből keletkezik egy-két lyuk az oké!De az,hogy direkt kiszaggatja?Lehet,hogy neki ez a módi,de másnak akárcsak nekem egyenesen:UNDORÍTÓ!
2012. máj. 14. 08:37
7/7 anonim válasza:
Nem, nem divat. Gondolom van egyfajta stílusa, és neki ez tetszik. Akárcsak nekem. Örülök, ha van egy harisnyám, véletlen kiszakad, és széttépkedhetem, aztán felveszem, és látom az emberek arcán a reakciókat, aminek néha szót is emelnek. Meg attól, hogy ezt felveszi, nem lesz punk, szóval ez nem ennyiből áll. A szakadt harisnya igenis jó, annak, akinek tetszik! Aki nem támogatja a viselését, ne hordja, viszont mások ízlését/stílusát ne minősítse. És ha most ez lenne a hűdenagyondivat minden második p*csa ilyet hordana, de szerencsére nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!