Kedves Lányok, Nők! Milyen tipusú alsót, bugyit szerettek inkább viselni? Tangát vagy inkább az amolyan bikini alsókat?
Mit szóltok ehhez a lentebbi linken látható "nylon" anyagú fajtához? Kényelmes viseletnek számít ez?
nylon anyagút semmiképp, csak pamutot! nekem is van 1-2 ilyen fazonúm, szeretem.
a pasik berögzültek a fehérnemű terén a tangákhoz. párom sem hajlandó ilyen fazonú bugyit meglátni rajtam, ezért csak olyankor veszem fel, mikor nincs velem. pedig a néha a több kevesebb :)
10:08 -->igen, szerintem is szexisek ezek a darabok, én nem fújolnék, ha látnék valakin ilyen bugyit, szerintem nagyon dögösek, hogy "van" anyag bennük...
10:26 -->a több tényleg kevesebb sokszor, de itt most tényleg nagyon erotikus lehet az a kis "többlet" anyag :) a tanga pedig felejtős lehet... :)
én az ilyeneket szeretem, csak pamutból
Én már jópár éve csak franciabugyit, vagy olyan "átlagos" fazonút hordok, amit egyesek mamabugyinak hívnak. :D Nem a legszexisebb, de ez van...
Előtte sok évig tangát hordtam, szerettem is, de aztán egészségügyi okokból abbbahagytam, azóta sem merem hordani (tangahordástól független a dolog, de azért nem tenne jót ha hordanám).
Szóval ha lesz pasim, tetszik nem tetszik én nem vehetek tangát. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!