Sracok - ferfiak! Milyen bikinik tetszenek egy olyan lanyon, aki mindegyiket felveheti? Pl pant nelkuli vagy trikini stb. Linkelhettek is! Minel tobb valaszt kerek!
Én speciel az egyrészes fürdőruhákat preferálom, nem túl mély háttal.
A trikiniket nem nagyon szeretem.
A tankinik még csinik.
Bikiniből tulajdonképpen mindegy, a nyakbaakasztós ruháktól úgy általában undorodom picit, de végső soron mindegy.
Mert tudod kit érdekel a lapos has akinek formás telt feneke van és vastag combja és jó vádlija az biztos sportol/t valamit ami altestre erősített ebből kifolyólag valszleg nem lesz pocakja legalábbis nem olyan ami lehetne látni ergó az senkit nem érdekel , ne mondja már senki hogy bikiniben a fiúk/férfiak a hasukat nézik a nőknek/lányoknak.
Kérdésre válaszolva a tankini tetszik trikini nem , bikiniben a tangás megoldást csak annak akinek szépen domborul a popsija és a mellrész pedig nem jó ha vastag a pánt én azt mondom vékony legyen akkor felőlem vállán is lehet.
25 vagyok. Akartam írni, hogy V dekoltázzsal nincs gondom, de rájöttem a képeket nézegetve, hogy de. Amikor nyakba van kötve a ruha, és olyan jó mélyen lemegy, az valamiért nem tetszik. Bikiniknél ez nem gond, ott nincs olyan széles pántja soha.
Az egy tévképzet viszont, hogy egyrészesben ne látszana a has. Pont hogy ott a ráfeszülő anyag nagyon szépen kiemeli a hasat. Bikininél ha van egy kis pocak, ha nem esik rá a bugyira, csak kicsit kiáll, nem annyira feltűnő, de egyrészesnél már a kis pocak is kiemelődik (kivéve ha egybe fekete az egész). Szóval nekem pont azért tetszenek az egyrészesek, mert nagyon jól kiemelik a lány alakját.
Nekem speciel csak az eféle fürdőruhák tetszenek igazán. Szeretem, ha az egész testre rátapad, rásimul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!