Milyen fürdőruha állna jól nekem?
A héten megyek új fürdőruhát vásárolni. Szeretném a segítségeteket kérni,hogy leírás alapján megmondjátok nagyjából milyen fürdőruha az amelyik kiemeli az előnyös részeket és eltakarja azokat amik nem éppen azok.
Szóval: 167 cm vagyok 47 kg
Sokszor kaptam már azt a kritikát ,hogy vékony vagyok.Amit szeretek magamon az a popsim mert szép kerek és az ,hogy hosszú vékony combjaim vannak ..erre mindenképp szeretnék hangsúlyt fektetni. Viszont semmi csípőm nincs a derekammal egy vonalba van szóval valahogy szeretném ha a csípőm szélesebbnek tűnne (ezáltal a kerek popsit ki hangsúlyozni ). A másik amit nagyon utálok magamon ,hogy kicsik a melleim ..szóval olyan fürdőruha kéne amelyik nagyobbnak mutatná a mellem.
SZÍN:
Barna szemem van ,Világosbarna hajam ,nap barnított barna bőr (szeretném ha azt is leírnátok,hogy ehhez a típushoz milyen színű fürdőruha állna jól)
Tehát olyan fürdőruhát keresek amelyik..
-ki hangsúlyozza a formás popsit és a vékony hosszú combokat (esetleg a lapos hasat)
- Nagyobbítja a melleket
- Színben jól passzol a barna szem ,(természetes) barna haj barna bőr típushoz.
Köszönöm szépen a segítséget! Ha tudtok linkeljetek képeket is!
ja a link a fontos meg pont lemaradt ejnye:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!