Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen fürdőruha állna jól nekem?

Milyen fürdőruha állna jól nekem?

Figyelt kérdés

A héten megyek új fürdőruhát vásárolni. Szeretném a segítségeteket kérni,hogy leírás alapján megmondjátok nagyjából milyen fürdőruha az amelyik kiemeli az előnyös részeket és eltakarja azokat amik nem éppen azok.

Szóval: 167 cm vagyok 47 kg

Sokszor kaptam már azt a kritikát ,hogy vékony vagyok.Amit szeretek magamon az a popsim mert szép kerek és az ,hogy hosszú vékony combjaim vannak ..erre mindenképp szeretnék hangsúlyt fektetni. Viszont semmi csípőm nincs a derekammal egy vonalba van szóval valahogy szeretném ha a csípőm szélesebbnek tűnne (ezáltal a kerek popsit ki hangsúlyozni ). A másik amit nagyon utálok magamon ,hogy kicsik a melleim ..szóval olyan fürdőruha kéne amelyik nagyobbnak mutatná a mellem.

SZÍN:

Barna szemem van ,Világosbarna hajam ,nap barnított barna bőr (szeretném ha azt is leírnátok,hogy ehhez a típushoz milyen színű fürdőruha állna jól)

Tehát olyan fürdőruhát keresek amelyik..

-ki hangsúlyozza a formás popsit és a vékony hosszú combokat (esetleg a lapos hasat)

- Nagyobbítja a melleket

- Színben jól passzol a barna szem ,(természetes) barna haj barna bőr típushoz.

Köszönöm szépen a segítséget! Ha tudtok linkeljetek képeket is!

2012. jún. 18. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Képet tegyél fel magadról, úgy könnyebb megítélni.
2012. jún. 18. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:
ez tuti hangsúlyozza a feneked..ajánlom.
2012. jún. 18. 10:55
 3/6 anonim ***** válasza:
62%

ja a link a fontos meg pont lemaradt ejnye:

[link]

2012. jún. 18. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:

A felső része legyen pánt nélküli és fodros, az most divatos is és nagyítja a melleket.

Pl. ilyesmi csak lehetnek rajta még jobban szétálló anyagok:

[link]

vagy ilyen:

[link]

Alsó résznek pedig a jobb oldalit tudom elképzelni, az szélesíti a csípőt.

[link]

2012. jún. 18. 11:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Színben nem nagyon tudok segíteni, mert ahhoz látni kéne egy képet rólad, hogy milyen a bőrtípusod, meg pontosan milyen színű a hajad és a szemed. Ha könnyen lebarnulsz, akkor biztos, hogy jól áll a fekete.
2012. jún. 18. 11:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 3.000 Ft ot szánnék egy fürdő ruhára szerintetek ennyiért találok ilyeneket? (hol?)
2012. jún. 18. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!