Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez az egyrészes fürdőruha jól...

Ez az egyrészes fürdőruha jól állhat egy duci lánynak? (képekkel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

kort is kérek!

Csaa őszintén.

igen/nem

van jobb is

borzalmas

csak az jutott ezsedbe, hogy fogynom kéne

2012. jún. 18. 08:45
 1/6 anonim válasza:
77%

Szia! Nekem olyan fürdőrucim van hogy van egy csini póló , és egy rövidnadrág! Nekem ez jól áll pedig sztem énse vok vmi vékony :D de azért duci sem !

Próbáld ki az olyat! :D rem segítettem ! Szia

2012. jún. 18. 08:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem válaszoló a tankinire gondolt. [link]

Igen az szerintem is jobban állna, de ha már ez meg van, szerintem ez is jó.

2012. jún. 18. 09:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól áll
2012. jún. 18. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jól állna. Túlsúlyos vagy ugyan, de ez a fürdőruha azokkal az optikai trükökkel telitalálat.
2012. jún. 18. 10:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt az oldalt imádom :

[link]

annyira jó cuccok vannak itt!!!!!

remélem segít.

2012. jún. 18. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is telt vagyok egy picit, de én nem érezném ebben jól magam. Főleg azért, mert az egész combod kint van belőle. Bikinit szoktam hordani, aminek az alsó része olyan mint egy rövidnaci, vagyis valamennyit eltakar a combomból. Nem tudom megítélni a kép alapján, hogy mekkora hasad van, de ha el akarod takarni akkor arra jó lehet egy hosszabb toppos + rövidnacis bikini is.

Bocsi, de nekem az a véleményem, hogy van jobb is. Vagyis jobb ez mintha egy tangás bikinit vennél fel, de ahogy leírtam én az olyan fazonokban érzem a legjobban magam.

2012. jún. 18. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!