Hogy áll a nadrág és a fürdőruha?
A fürdőruha elviselhető, vagy borzalmas? A nadrágból nem kéne inkááb beszereznem egy rövidebbet? (szerintem ez túlságosan lóg rajtam. vagy nem?)
NEM KÉREK OFF_OT, csak normális válaszokat

a fürdőruha felső része mintha nagy lenne..
a nadrágból szerintem a rövidebb jobb lenne!:)

Bikini kéne, aminek az alsója szélesít, a teteje meg valami egyszerűbb.
Duci vagy, de nem a mértékével van a probléma, nagyon fiús a felépítésed, ezt kéne ellensúlyozni ruhákkal.
Pl fodros bikini alsó, egy szivacsos háromszögfelsővel, ami nem spagettipántos.
Nadrág:
Neked azok állnának jól, amik buggyosak (nem mélyülepű), de a szára alja tapad (gumis aljjal pl.), és világosabb színűek (világosbb kék farmer, szürke nacik, vagy élénkebbek.)
Mert ezek arányba hozzák a keskeny alsótestet a széles felső testeddel, viszont nem emelik ki a vastag combot.
Vagy bővebb egyenes szárú nadrág fedeles farzsebbel (optikailag szélesíti a csípőt, neked előnyös.)
Felsőnek sötétebb, atléta fazon (főként aminek középen ívelt háta), de nőies mintával, strasszokkal.
Ne halgass azokra, akik azt mondják, bővebb felsőket hordj, mert azok csak méginkább szélesítik a felsőtestet, hangsúlyozva az Y alakot.
Derékban karcsúsított felsők, blúzok jók.
Nyakbakötős felsőket, válltöméseket mindenképp kerüld, meg a szűkszárú nadrágokat, mert ezek is mind a felső testet mutatják nagyobbnak!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!