Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy áll a nadrág és a fürdőruha?

Hogy áll a nadrág és a fürdőruha?

Figyelt kérdés

A fürdőruha elviselhető, vagy borzalmas? A nadrágból nem kéne inkááb beszereznem egy rövidebbet? (szerintem ez túlságosan lóg rajtam. vagy nem?)

[link]

[link]

[link]

NEM KÉREK OFF_OT, csak normális válaszokat

2012. jún. 14. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Fürfőruha az jó,de a nadrág az nem jó,mert nem nőies,és nagyon-nagyon fius.
2012. jún. 14. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:

a fürdőruha felső része mintha nagy lenne..

a nadrágból szerintem a rövidebb jobb lenne!:)

2012. jún. 14. 20:56
 3/9 A kérdező kommentje:
A fürdőruha jól is áll, nem látszik annyiraannyira hogy duci vagyok? vagy csak annyira látszik?
2012. jún. 14. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Hogy a francba ne látszana hogy duci vagy ?-.-..persze hogy látszik! sportolni és diétázni kéne. Persze elviselhető...elviselem mivel nem az én testem , ha az enyém lenne akkor többet törődnék vele.
2012. jún. 14. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a fürdőruhát, szerintem akármilyen duci vagy, úgyse takarja el a fürdőruha, nézz valami bikinit. Aztán kötsz a derekadra strandkendőt.
2012. jún. 14. 21:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Gatya tényleg kicsit fiús. lehetne szűkebb eddig érő és úgy már jó. A fürdőruha mintája szélesít, arra oda kell figyelni, esetleg vannak takinik ami olyan mint egy kétrészes fürdőruha, de takarja a hasad, nézz utána. :)
2012. jún. 14. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Bikini kéne, aminek az alsója szélesít, a teteje meg valami egyszerűbb.

Duci vagy, de nem a mértékével van a probléma, nagyon fiús a felépítésed, ezt kéne ellensúlyozni ruhákkal.

Pl fodros bikini alsó, egy szivacsos háromszögfelsővel, ami nem spagettipántos.

Nadrág:

Neked azok állnának jól, amik buggyosak (nem mélyülepű), de a szára alja tapad (gumis aljjal pl.), és világosabb színűek (világosbb kék farmer, szürke nacik, vagy élénkebbek.)

Mert ezek arányba hozzák a keskeny alsótestet a széles felső testeddel, viszont nem emelik ki a vastag combot.

Vagy bővebb egyenes szárú nadrág fedeles farzsebbel (optikailag szélesíti a csípőt, neked előnyös.)

Felsőnek sötétebb, atléta fazon (főként aminek középen ívelt háta), de nőies mintával, strasszokkal.

Ne halgass azokra, akik azt mondják, bővebb felsőket hordj, mert azok csak méginkább szélesítik a felsőtestet, hangsúlyozva az Y alakot.

Derékban karcsúsított felsők, blúzok jók.

Nyakbakötős felsőket, válltöméseket mindenképp kerüld, meg a szűkszárú nadrágokat, mert ezek is mind a felső testet mutatják nagyobbnak!

2012. jún. 15. 11:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Viszont ha nem akarsz bikinit (én írtam először) akkor ezeket javaslom:

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 15. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az utolsó hozzászólásnál a 3. állna igazán jól....
2012. jún. 15. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!